Cum a reușit Sorin de la Survivor să-i trimită mesaje romantice iubitei sale. Niciunul dintre concurenți nu s-a prins!

.

Cât timp se află la Survivor, concurenții nu au voie să comunice cu familia decât atunci când câștigă acest drept în urma unor jocuri. Însă, Sorin a stabilit dinainte să plece la Survivor, cu iubita lui, o metodă prin care să-i transmită că se gândește la ea. Atât de subtile sunt gesturile, că niciunul dintre concurenți nu s-a prins ce face Sorin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor, a vorbit, la Teo Show, despre relația cu Războinicul și a dezvăluit un secret, care a luat pe toată lumea prin surprindere. Tânăra a dezvăluit metoda inedită prin care Sorin reușește să-i transmită gândurile și dragostea lui.


„Cu fiecare ocazie el încearcă să îmi arate că se gândește l amine și mă simt foarte apreciată. El face un „L’ de la Laura și un „C’ de la Claudiu (n.r.- fratele lui  și mai arată spre cer’, a spus Laura, iubita lui Sorin de la Survivor.


Laura a dezvăluit și că ea și iubitul ei și-au promis că se vor uita la cer atunci când vor simți nevoie să vorbească unul cu celălalt. Tot ea a mărtuirisit că într-o noapte Sorin a găsit o modalitate inedită pentru a-i transmite că ea se află în gândurile lui.

„Înainte ca el să plece ne-am promis unul altuia dacă ne
gândim unul la celălalt să ne uităm la cer. Noaptea, dacă îmi este
foarte dor de el, deschid gemul și mă uit la lună. 

Chiar am văzut ceva foarte amuzant. S-au trezit ei într-o noapte pentru că au auzit niște șobolani în tabără și erau toti foarte speriați și Sorin a văzut pe cer luna plină și a ținut să menționeze „Ce lună frumoasă, plină’.


Și cred că Maria a zis „Ție îți arde de lună plină când pe noi ne atacă șobolanii?’. Mie mi s-a părut foarte amuzant, dar eu am stiut de ce face el remarca asta, ca să îmi spună că se gândește la mine și cu fiecare ocazie face asta’, a povestit Laura, iubita Războinicului Sorin.


Pe Laura nu a speriat-o apropierea dintre Sorin și Roxana

Laura și Sorin sunt împreună de trei ani și jumătate și este atât de fericită și sigură pe relația lor, încât nu o sperie nimic. Tânăra nu este geloasă și nici nu-și vede povestea de dragoste în pericol dacă Sorin se apropie de vreuna dintre concurente, chiar dacă s-a speculat pe seama unei posibile idile între el și Roxana.

În ciuda faptului că el a primit numeroase mesaje de la admiratoare după ce a apărut la televizor, Laura are încredere deplină în Sorin.


Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: „I s-a făcut rău, din nou’

Citeste si: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Cum comunică Laura cu Sorin, aflat acum la Survivor

Laura și Sorin s-au cunoscut pe Facebook, atunci când Războinicul era în echipa de juniori a celor de la Petrolul Ploiești. Tânăra stă cu sufletul la gură când apare iubitul ei la TV. Chiar dacă Sorin nu are deloc acces nici la telefon, nici la e-mail, iubita lui a găsit o metodă inedită prin care comunică cu el.


Laura a găsit o metodă neașteptată, ca să îi arate iubitului ei cât de mult îl iubește. Îi trimite zilnic mesaje pe WhatsApp, în care îi povestește ce a mai făcut în fiecare zi și cât de dor îi este de el. Atunci când va ieși din concurs, Sorin va putea să citească mesajele.

‘Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el! Continui să îi dau mesaje zlnic pe WhatsApp, ca și cum le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea!


Sunt mândră că sunt iubita unui bărbat atât de determinat, ambițios și curajos! Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este foarte greu fără el, dar știu că lui îi este și mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supreviețui. Am încredere că el va câștiga Survivor România 2021, a declarat Laura Alexe, iubita războinicului Sorin, pentru observatorulph.ro.