Cum a reușit Lora să se lase de fumat, după 20 de ani: "Mulțumesc celor care m-au suportat"

.

Până acum trei luni, Lora a fost o fumătoare înrăită! De mai bine de 20 de ani, suda țigările și părea că nimic nu o va ajuta să renunțe la acest viciu, dar minunea s-a întâmplat în cele din urmă. Lora nu a uitat să le mulțumească tuturor celor care i-au suportat fumul de țigară în toți acești ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


După mai multe încercări nereușite de a renunța la fumat, Lora a apelat și la țigările electronice, varianta care s-a dovedit salvatoare. După mai bine de 20 de ani, cântăreața a reușit, la 39 de ani, să afirme cu mândrie că este nefumătoare.

‘Am intrat în a 3a lună de când nu mai fumez. Mulțumesc celor care m-au suportat și mă suportă. Înainte să începi cu „vai eu am reuşit singur/ă’ aminteşte-ți că eu nu sunt tu’, le-a spus Lora fanilor de pe Instagram.


Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și au lăudat-o pe vedetă pentru decizia pe care a făcut-o. Mulți dintre ei i-au transmis că speră ca în viitorul apropiat să o vadă că a renunțat de tot la fumat.

„Bravo,Lora! Felicitări!’, „Bravoo👏👏👏’, „Felicitări!!!!👏’, „Este foarte bine că te-ai lăsat de fumat! Eu în mai 2022 fac 20 de ani de când nu mai fumez’, „Felicitări Lora! Cum ai reușit să te lași de fumat?’, sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale internauților.


Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Citește și: Oana Zăvoranu, despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale:„Dacă eram acolo, o călcam în picioare

Cum a reușit Lora să se lase de fumat, după 20 de ani

Acum ceva timp, Lora posta pe Instagram că a ieșit la alergat și se mândrea și atunci în fața urmăritorilor ei că nu mai fumează țigări clasice.


„De două luni nu mai fumez, asta e a cincea zi în care ies la alergat. În prima zi, m-am oprit după un minut şi am reuşit să alerg un kilometru şi jumătate.

Astăzi, am alergat 6 kilometri. Hainele mele încă miros a ţigara deşi nu mai fumez. Îmi apar bube pe faţă, dar nu trebuie să mă descurajez, cred că sunt toxinele eliminate din organism.

Dar mă bucur că am luat-o pe drumul ăsta. Nu ştiu cine mai are nevoie de încurajare, dar ieşiţi afară şi alergaţi!’, a spus Lora, la InstaStory.


Ce vedete s-au mai lăsat de fumat

Soliștii Bodo și Cristi Minculescu și actorii Busu și Florin Zamfirescu sunt câteva dintre numele cunoscute din țara noastră care au reușit să renunțe la fumat după ce au scăpat cu viață ca prin urechie acului.

Anul trecut, Bodo a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Inițial, preț de două zile, solistul trupei Proconsul nu a realizat gravitatea situației, însă când a ajuns la spital medicii l-au băgat direct în sala de operație, unde i-au montat trei stenturi. Acest moment de cumpănă l-a făcut să realizeze că trebuie să renunțe la fumat.


„Organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum, a povestit Bodo atunci.

La rândul său, Florin Zamfirescu (72 de ani) a mărturisit că a fost un fumător înrăit, ajungând să consume două pachete pe zi, ceea ce înseamnă cca. 50 de țigări, însă problemele cu inima l-au determinat să renunțe.


Florin Busuioc (59 de ani), a fost și el constrâns să renunțe la țigară, după infarctul suferit pe 6 noiembrie 2018, la Craiova. După ce i-au montat un stent la inimă, cadrele medicale i-au prescris lui Busu un tratament care previne coagularea sângelui, interzicându-i să mai să mai pună ţigară sau alcool în gură.

Cristi Minculescu (62 de ani) nu mai știe ce înseamnă să fumezi o țigară de aproape 12 ani, de când a fost supus unei operaţii de transplant hepatic în Germania, iar soţia lui, Rodica, i-a donat o parte din ficat.