Cum a reacționat tatăl lui Laurette, după ce a aflat că a fost bătută în camera de hotel: "Am vorbit și..."

.

Cum a reacționat tatăl lui Laurette, după ce a aflat că a fost bătută în camera de hotel? Laurette a primit încurajări și de la tatăl ei, care locuiește în Africa, în scandalul cu Marian Tătic. Laurette l-a cunoscut pe tatăl ei abia în 2010, dar susține că ține legătura cu el și acesta este la curent cu situația grea prin care trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette i-a povestit și tatălui ei prin ce a trecut și acesta o încurajează de la distanță, asigurând-o că totul o să fie bine. Tatăl lui Laurette locuiește în statul african Benin și chiar dacă nu s-au mai văzut în carne și oase de 11 ani, păstrează legătura prin telefon.


„Am vorbit, în ultima perioadă, cu tata, știe prin ce trec și mă încurajează. Îmi spune să fiu puternică și curajoasă, că o să trec și peste această problemă. Ieri am fost la audieri, mă simt mai bine’, a declarat Laurette pentru Playtech.ro.


Christian Atindehou, tatăl lui Laurette, a venit prima oară în România în urmă cu aproape patru decenii, cu o bursă de studii. S-a îndrăgostit de Cornelia, mama lui Laurette, dar, după o poveste de dragoste de patru ani, acesta s-a întors în țara natală, Benin, din Africa.

A promis că o va lua și pe femeia iubită cu el, însă Christian a întâmpinat tot felul de obstacole cu obținerea vizei. Tatăl lui Laurette mai are trei copii, cu actuala soție, și are o situație financiară bună, având în vedere că a lucrat în Ministerul Economiei.


Laurette și-a cunoscut tatăl abia în 2010, în cadrul emisiunii Happy Hour’, de la PRO TV, prezentată de Cătălin Măruță. A văzut prima poză cu părintele ei în 2005, ca, mai apoi, la trei ani distanță, ei să aibă și o primă discuție telefonică. Iar întâlnirea tată-fiică, de acum 11 ani, a fost încărcată de emoție.

Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:’Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie’


Citește și: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o:’Încă sunt în stare de șoc!’

Citeste si: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…

Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic

Laurette este decisă să meargă până la capăt și să-l dea în judecată pe Marian Tătic. Vedeta îl acuză pe bărbat că bătut-o într-o cameră de hotel din București. Aceasta este indignată în urma afirmațiilor lui Marin Tătic, care susține că s-a întâlnit cu Laurette în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord.


„Eu sunt hotărâtă să merg până la capăt!!!

Îl voi da în judecată pe cel care mi-a făcut rău și sper
să am parte de un proces echitabil, iar individul să plătească pentru
tot răul făcut și pentru rănile trupești, pentru șocul și teroarea pe
care mi-a produs-o, dar și pentru rănile sufletești și pentru defăimarea
publică la care am fost supusă!!!

Nu că vreau să mă disculp sau să vă fac să țineți cu
mine, dar în cei peste 15 ani de când sunt persoana publică în tara asta
nu cred că ați auzit despre mine că fac fapte reprobabile, că îmi
câștig existența într-un mod rușinos sau că mi-am vândut trupul și
sufletul cuiva!!!


Pentru că încă mai cred în actul de justiție vă anunț pe toți că îl voi da în judecată pentru calomnie, insultă, defăimare, lipsire de libertate, lovire și alte violente pe cel cu care până mai ieri îmi inchipuisem că vom construi o viață frumoasă împreună!!!

Consider că ceea ce mi s-a întâmplat reprezintă o nedreptate absolută, a mai scris Laurette pe Instagram.


Versiunea lui Marian Tătic

Din mesajele date publicității de Marian Tătic, se înțelege că Laurette a fost de acord cu întâlnirea amoroasă, ba chiar a și ales o lenjerie intimă de culoare roșie pe care să o poarte la hotel. În plus, Laurette a fost cea care a rezervat camera la un hotel cunoscut de ea.

Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac sex cu ea, nu să o omor.


M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost
pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție,
pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Sunt făcut praf gratuit.
Departe de mine să fiu violator, că a spart Poliția ușa… Eu am deschis
ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme
, a declarat Marian Tătic pentru cancan.ro.