Cum a reacționat Jim Carrey când i s-a spus că mai are 10 minute de trăit: "Ne-am luat Adio unii de la alţii şi ..."

.

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, însă în viața lui nu a avut parte doar de zâmbete. Actorul a lansat, recent, o carte pe coperta căruia a pus o poză cu fața lui în momentul când a aflat că mai avea doar zece minute de trăit. Da, a avut parte și de o astfel de experiență!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jim Carrey a povestit, în cartea „Memoirs and Misinformation’, prin ce a trecut atunci când i s-a spus că mai avea doar câteva minute de trăit, pe 13 ianuarie 2018. La momentul acela, Jim Carrey se afla Hawaii, alături de alte persoane, când au primit un mesaj șocant pe telefoane, care anunța că vor fi loviți de rachete.


„Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi. „Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă’, a spus actorul.

Într-un final, mesajul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, fiind trimis accidental de un angajat al serviciului. Cert este că teama pe care au simțit-o toți, atunci, a fost cât se poate de reală.


A fost acuzat de ucidere din culpă

În 2017, Jim Carey a fost dat în judecată pentru uciderea din culpă a Cathrionei White, care s-a sinucis de supradoză după ce actorul i-a furnizat acesteia medicamentele. Înainte să ia decizia de a-și pune capăt zilelor, Cathriona a scris un mesaj pe iPad, pe 8 aprilie 2013, cu doi ani înainte să se sinucidă, fiind găsit abia de curând de avocatul care o susține pe ea și pe mama ei în procesul cu Carrey.


„Iubeam viaţa, eram încrezătoare, mă simţeam bine în pielea mea şi eram mândră de deciziile pe care le luam. Te-am cunoscut pe tine şi tu mi-ai făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul psihic şi boala. Ai făcut lucruri bune pentru mine, dar m-ai distrus ca om, Jim, a scris fosta iubită a lui Jim Carrey.


„Jim, te iubesc. Te rog să mă ierți. Nu sunt făcută pentru această lume„, a scris tânăra care suferea de depresie.

Cathriona l-a rugat pe Jim Carrey să se ocupe de înmormântare şi să
aibă grijă de familia ei, iar rugămintea ei a fost ascultată, actorul
petrecând-şi ultimele zile în compania familiei acesteia.

După moartea neaşteptată a Cathrionei, actorul în vârstă de 53 de ani a dat publicităţii un mesaj extrem de emoţionant: „A fost o floare irlandeză delicată şi adorabilă, prea sensibilă pentru această lume. Doar dragostea conta pentru ea. Gândurile mele se îndreaptă spre familia, prietenii, cât şi spre cei care au iubit-o şi îşi făceau griji pentru ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger'.


Instanța a stabilit că actorul nu se face vinovat de moartea femeii.