Cum a reacționat fiul Oanei Sârbu când a văzut filmul "Liceenii"

 Oana Pantazi
.

La aproape 33 de ani de când „Liceenii” făcea furori printre adolescenți, Oana Sârbu, protagonista celui mai faimos film anterevoluționar pentru adolescenți, a fost dezamăgită să afle reacția fiului ei, atunci când l-a pus să privească filmul în care a jucat mama lui…

Generațiile de adolescenți ale anilor ’80 încă își aduc aminte cu emoție de filmul devenit iconic „Liceenii”, una dintre producțiile cinematografice care, la vremea apariției, au creat cozi nesfârșite la casele de bilete. Povestea de dragoste dintre Dana (Oana Sârbu) și Mihai (Ștefan Bănică Jr.) a fost povestea a mii de adolescenți din vremea comunismului, tineri pentru care, la ora aceea, dragostea era un subiect tabu atât la școală, cât și în familie. Atunci, protagoniștii filmului au devenit un model pentru tinerii generației lor – de la expresiile folosite în film la muzică și la ținute, totul fiind copiat. Iată însă că, 33 de ani mai târziu, filmul nu mai trezește același gen de emoție, puștii din ziua de azi neputându-și închipui probabil cum e să interacționezi cu o fată și în lumea reală…

„A fugit în camera lui să se joace cu Lego”

Drept dovadă, Oana Sârbu a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a vrut să-i arate fiului ei, Alexandru, în vârstă de 10 ani filmul în care a jucat ea în adolescență… Iată ce a declarat vedeta într-un interviu exclusiv pentru Libertatea: 'Acum câteva zile s-a difuzat filmul pe un post TV. L-am chemat să se uite, dar nu a rezistat mai mult de un sfert de oră. A fugit în camera lui să se joace cu Lego'.

Artista a recunoscut că nu a insistat, dacă a văzut că fiul ei nu a fost interesat să-și vadă mama interpretând cel mai faimos rol al vieții ei: 'Nu vreau să-l oblig… Desigur, mami e o artistă pentru el, un exemplu și din punctul ăsta de vedere. Dar nu vreau să incomodez dezvoltarea personalității lui', a adăugat aceasta. Oana a mai povestit și că Alexandru, la doar 10 ani, până acum a luat o mulțime de premii și trofee, fiind campion la schi: 'Și el ia premii, trofee. Și el ia medalii, la schi, de exemplu. Și mami ia medalii și premii. Și avem un perete unde le etalăm pe toate… Mami nu e cu nimic mai presus ca el decât prin experiențele acumulate. Și încerc să fiu o mamă-prietenă'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton