Cum a reacționat Elena Merișoreanu când a auzit că Mirabela Dauer are pensie de merit: "A fost și rămâne..."

.

După ce Maria Dragomiroiu, a catalogat-o drept „mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă” pentru că a comentat negativ despre pensia primită de ea de la stat, Elena Merișoreanu a avut o reacție foarte bună atunci când a auzit că Mirabela Dauer are pensie de merit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a izbucnit un scandal uriaș, după ce aceasta din urmă a fost invitată în emisiunea lui Măruță și a avut numai vorbe urâte de spus la adresa Elenei. Motivul ar fi comentariile pe care le-a făcut artista de muzică populară în legătură cu pensia pe care o primește Maria Dragomiroiu de la stat.


Însă, rugată să comenteze pensia de merit pe care o primește Mirabela Dauer, Elena Merișoreanu a avut o reacție total opusă.

Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.


Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!’, a spus Mirabela Dauer, zilele trecute, în emisiunea lui Cristi Brancu, refuzând să dezvăluie însă ce sumă de bani primește ca pensie de merit.

Citește și: Maria Dragomiroiu, secretul fericirii după 30 de ani de căsnicie:’L-am ținut în probă patru ani’

Citește și: Elena Merișoreanu a devenit prietenă cu amanta soțului ei! Prima întâlnire a fost cu scântei:’Te tai bucăți și te arunc!’


Citeste si: Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu: „E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă…’

Întrebată despre situația în care se află cântăreața Mirabela Dauer care a spus că are o pensie mică, de 1.300 lei lună, la care se adaugă cea de merit, Elena Merișoreanu a avut o reacție surprinzătoare.

Ea, săraca, este singură, îi dau dreptate pentru că are o pensie mică. A fost și rămâne o mare cântăreață de muzică ușoară de excepție. Este o fată corectă, o colegă extraordinară. Bravo ei, că are pensie de merit! Ce frumos! Mirabela este un om corect și drept, nu exagerează cu nimic’, a declarat Elena Merișoreanu pentru fanatik.ro.


De la ce a izbucnit scandalul între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Tensiunile dintre cele două cântărețe de muzică populară datează de mai multă vreme, mai exact, din 2019. La acea vreme, Elena Merișoreanu a spus că pensia în valoare de 1.200 lei pe care o primește Maria Dragomiroiu este corectă, având în vedere vechimea ei.


„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de
excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost
angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă  la Rapsodia
Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă
la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul
, a
declara Elena Merișoreanu, în 2019, la Agenția VIP, după ce Maria
Dragomiroiu a spus că pensia pe care o primește de la stat nu este
suficientă pentru a avea o bătrânețe lipsită de griji.