Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva: "Eu nu trăiesc..."

 Dumba Gabriela
.

Că Andreea Marin și Lavinia Pîrva, respectiv fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică, seamănă foarte bine între ele a observat toată lumea! Interesantă a fost reacția „Zânei” atunci când a fost pusă în fața acestei situații, în emisiunea lui Măruță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat în 2013 și neașteptat de repede el s-a afișat apoi cu Lavinia Pîrva. Încă de la început, toată lumea a observat că artista îi semăna leit fostei soții a lui Ștefan, iar acum, după unele intervenții estetice, asemănarea dintre ele este și mai evidentă.

13„„13„„

Invitată în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Andreea Marin a acceptat să fie luată la întrebări de Maria, fiica Danielei Gyorfi, în rubrica ei specială a show-ului. Printre altele, Maria a abordat și asemănarea Zânei cu Lavinia, iar replica Andreei a fost surprinzătoare.

'Si ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent', a spus Andreea Marin.

Citește și: Killa Fonic a dezvăluit care e cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru carieră:

Citește și: Contesă, nu glumă! Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună:

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția:

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și nu o sperie gândul de a repeta experiența. Mai mult, vedeta își mai dorește și un copil cu actualul iubit.

'Se întâmplă în viața să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trăiesc în frumos. Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea să fie fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret ca m-am despărțit, decizia a fost a mea', a mai spus Andreea Marin la Pro TV.

'Aș dori și al doilea copil. Suntem pregătiți pentru asta. Ei (n.red. Violeta și frații săi) nu sunt frați vitregi, noi nu privim lucrurile așa. Frații se înțeleg bine între ei', a completat Andreea Marin.

'Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ'

Când a fost întrebată, în trecut, dacă infidelitatea artistului a fost motivul pentru care a divorțat de Ștefan Bănică, Andreea Marin a spus că nu ar renunța la o căsnicie pentru asta.

'Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Aresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului...

Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu', declara Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton