Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri: „Omul are bani și e ok că...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri. Artista are o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare și nu se sfiește să vorbească despre experiențele prin care trece în viața de zi cu. Recent, un om de afaceri însurat i-ar fi propus acesteia să îi fie amantă. Iată cum a reacționat Alexandra Stan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Artista se bucură de un succes extraordinar și a fost curtată, de-a lungul timpului, de bărbați celebri. Recent, aceasta a povestit că un afacerist însurat i-a propus să-i fie amantă. Complet revoltată de gestul acestuia, cântăreața a făcut public mesajul acestuia, însă fără a-i dezvălui identitatea.

stan-1stan-1

Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri. Cântăreața a mărturisit că este prima oară când primește un astfel de mesaj, susținând că este complet dezgustată.

Citește și: Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică:„I-am cumpărat o mașină'

Citește și: Ce a făcut Alexandra Stan, după ce a aflat că suferă de o boală autoimună:”De obicei apar doar în cazul unui cancer”

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, noi vești despre starea de sănătate a tatălui său:”Situația nu e gravă”

Citește și: Cum arată vila în care se mută Vlăduța Lupău cu soțul și fiul ei:„Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm'

Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri

Se pare că afaceristul i-a propus Alexandrei Stan să se cunoască mai bine, oferindu-se chiar să-i facă acesteia un cont fals unde să continue discuția.

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună', i-a scris afaceristul însurat Alexandrei Stan.

Artista a fost revoltată când a citit mesajul primit de la afacerist, susținând că acest gen de comportament îi provoacă „scârbă': „Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer', a scris Alexandra Stan.

„Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa'

Artista a susținut că a fost enervată de întregul episod, însă a ales să nu-i dezvăluie numele afaceristului însurat care i-a făcut avansuri.

„N-am mai primit niciodată o chestie de genul ăsta. Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una alta, îți place de mine, mă apreciezi. Băi, dar să și spui că ești un pic căsătorit, pe bune frate? Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie.

Cred că așa ar trebui să fac. Eu mă gândesc că taică-miu are telefon și mai stă pe Facebook și să-i scrie chestii de genul ăsta, poate mă și știu cu ea.(…) Nu înțeleg aia cu transportul. Adică, gen, omul are bani și e ok că e puțin căsătorit. Nu vreți să știți cât de tare m-am enervat', a mai spus Alexandra Stan pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton