Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul: „Mi se pare o...”

.

Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul. De-a lungul timpului, s-a vehiculat faptul că prezentatoarea de la Pro TV ar avea avea cel mai mare salariu din industrie. În urmă cu câteva luni, „Regele audiențelor' a provocat mai multe persoane publice să-și dezvăluie onorariul. Iată ce răspuns a primit din partea colegei sale de breaslă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. Aceasta are o carieră care se întinde peste 30 de ani, motiv pentru care multă lume s-a întrebat ce salariu primește aceasta. S-a speculat că onorariul jurnalistei ar fi de ordinul zecilor de mii de euro, însă Andreea Esca nu a dezvăluit niciodată suma pe care o primește lunar. În urmă cu ceva timp, Dan Negru a provocat-o să-și facă public salariul.

Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul. Prezentatoarea a mărturisit că urăște să fie întrebată despre onorariul pe care îl primește la Pro TV. Mai mult, aceasta a dezmințit sumele de zeci de mii de euro care s-au vehiculat de-a lungul timpului.


Citește și: Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate:'Salată de vinete și tartă cu praz'

Citește și: Andreea Esca, despre cele mai grele momente din carieră:'Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham.Gafa făcută de prima Doamnă a României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla:„S-a uitat la mine și…’. Fiul Reginei a încălcat protocolul


Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul

În urmă cu câteva luni, Dan Negru provoca mai multe persoane publice să-și dezvăluie salariul. Mai mult, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor’ a recunoscut că ar fi primul care ar face publice sumele pe care le câștigă, dacă nu ar fi limitat de politica de confidențialitate.

Prezentă la un eveniment monden, Andreea Esca a fost întrebată despre provocarea pe care a lansat-o colegul său de breaslă. Aceasta a susținut că nu este deranjată de acest lucru, însă nu a făcut niciun comentariu referitor la salariul său.


„Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună’, a spus prezentatoarea la Prima TV.

Dan Negru: „Mă enervează că nu sunt publice salariile’

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Kanal D a susținut că este deranjat de faptul că salariile sunt confidențiale. Acesta a provocat-o pe Andreea Esca ca ambii să vorbească despre sumele încasate de la cele două posturi de televiziune.


„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!‘, spunea Dan Negru pentru cancan.ro.

Până în prezent, Andreea Esca nu și-a dezvăluit salariul. Mai mult, aceasta este de părere că acest subiect s-a transformat într-o „legendă’ și că nu există atât de mulți români interesați de suma pe care o câștigă lunar.

Sursa foto: Facebook