Cum a petrecut Cristina Șișcanu de ziua ei, la 38 de ani: ”Nu pot să zic că m-am răsfățat”

.

Cum a petrecut Cristina Șișcanu la 38 de ani?! Aceasta este întrebarea care stă pe buzele multora, după surpriza pe care i-a făcut-o soțul ei. Mădălin Ionescu a surprins-o chiar la locul de muncă, însă ziua se pare că nu a continuat la fel. Ce le-a povestit vedeta fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cristina Șișcanu a fost sărbătorita zilei de ieri, împlinind frumoasa vârstă de 38 de ani. Ei bine, încă de la primele ore ale dimineții a fost asaltată de numeroase mesaje frumoase și urări. Ce-i drept, i-au adus zâmbetul pe față, mai ales surpriza făcută de soțul ei, însă ziua nu a continuat așa cum se aștepta. Vedeta nu a avut parte de o petrecere, fiind în timpul săptămânii, dar nici de liniște, după cum chiar ea le-a povestit fanilor.

Obișnuită să împartă și bune și rele cu marea ei comunitate din mediul online, Cristina Șiscanu nu a ezitat nici de data aceasta să spunsă ce o ‘apăsa pe suflet’. Vedeta a explicat că oamenii din jurul ei nu au ținut cont că este sărbătorita zilei. Nu, nu se referea deloc la familie, ci la restul persoanelor de care a fost înconjurată ieri.


Citește și: Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu:„Soțul mi-a adus…’

Citește și: Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el:'Am muncit pe rupte'

Citește și: Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene:„Relația noastră rezistă datorită…’

Citește și: Cum arată Elena Băsescu după ce s-a spus că ar fi exagerat cu operațiile estetice

Cum a petrecut Cristina Șișcanu la 38 de ani


Cristina Șicanu a stat la povești cu fanii ei și le-a spus pe larg cum a decurs ziua ei de naștere. Mai concret, le-a dezvăluit urmăritorilor ei din mediul online că nu s-a răsfățat, însă nu o să lase lucurile așa și speră că va face o petrecere în weekend.

„Nu pot să zic că m-am răsfățat de ziua mea că nu a fost chip, dar să sperăm că în weekend recuperez și facem și o petrecere. Nu vreau să intru în detalii. Toată ziua, astăzi, toată lumea a vrut câte ceva de la mine, deși ar fi trebuit să fie cumva invers, adică să fiu un pic mai răsfățată. Mă rog, mai puțin membrii familiei care au fost alături de mine, dar mă refer așa, în general. Dar nu contează, asta înseamnă că sunt importantă pentru ei dacă încerc câte ceva’, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe InstaStory.


Cum a surprins-o soțul pe Cristina Șișcanu la locul de muncă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se iubesc de mai bine de 10 ani, însă flacăra iubirii dintre ei este la fel de intensă. Nu, asta nu o spunem chiar noi, ci surpriza făcută pentru vedetă de ziua ei de naștere. Mădălin Ionescu și-a dorit ca soția lui să se simtă specială și apreciată de ziua ei de naștere. Nu a stat pe gânduri și a mers la locul ei de muncă cu un buchet de flori imens.

„Soțul mi-a adus deja flori, că mâine e ziua mea și aici, la muncă, mi-a adus florile astea, mi-a făcut o surpriză superbă, a susținu Cristina Șișcanu în videoclipul publicat pe Instagram.


Cristina Șișcanu se gândește să adopte un copil

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură de o căsnicie frumoasă, bazată pe iubire și respect. Sunt fericiți unul în preajma celuilalt și alături de copiii pe care-i au, dar cu toate astea vedeta are planuri mărețe. În urmă cu mai mult timp, Cristina Șișcanu a mărturisit că se gândește serios să adopte un copil. Nu a oferit prea mult detalii despre acest subiect, astfel că nu se știe dacă chiar o să se întâmple.

Sursă foto: Facebook / Instagram