Cum a început povestea de dragoste dintre Misty și Keo: "Eram puștoaică, aveam 17 ani...". Ce a urmat i-a întrecut orice imaginație. Mai ales pe a Andreei Bălan!

 Dumba Gabriela
.

Misty nu și-a imaginat niciodată că bărbatul căruia avea să-i dea numărul de telefon după ce au schimbat câteva priviri, într-o emisiune TV, va deveni tatăl copilului ei. Ea nu avea nici 18 ani, iar el era implicat într-o relație cu Andreea Bălan. Ce a urmat, însă, i-a depășit puștoaicei de atunci toate așteptările.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit.

Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită., a povestit Misty la Antena Stars.

Imediat după ce Misty i-a dat numărul de telefon, aceștia s-au văzut, iar de aici au urmat multe întâlniri, chiar dacă fiecare era implicat în altă poveste de dragoste la vremea aceea.

'Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu. Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! (…) Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte', a mai spus ea la Star Matinal.

Keo și MistyKeo și Misty

Motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum

Keo și Misty au împreună o fetiță de doi ani, Arya, iar relația lor pare că merge foarte bine. Keo a vorbit despre nunta cu Misty, care va avea loc la un moment dat. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu mama fetiței sale.

„Nu am făcut încă chestiile astea administrative. Urmează. Dar repet, suntem o familie. Suntem mai mult decât căsătoriți. Suntem căsătoriți sufletește. Ce ne ține împreună pe noi e de 100 de ori mai puternic în momentul de față decât o hârtie. Și hârtia aia va urma oricum când reușim să ne organizăm’, a declarat Keo.

La rândul său, Misty spune că este fericită așa cum este.

„Nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele soțul meu', soția mea', dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea. Ne-am preocupat cu copilul, cu construirea și mutarea la o casă nouă mai mare… au fost altfel aranjate prioritîțile la noi. O să vedem, sănătoși sa fim. Deja vorbesc ca o bătrână, ce nuntă să mai fac? Haha'.

„Am luptat să ne salvăm relația”

Misty declara, anul trecut, că atât ea, cât și Keo au luptat ca să-și salveze relația, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de fiica lor, Arya.

„Da, noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea! Suntem mai fericiți ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viața fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îți dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil punct', a declarat Misty pentru ciao.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton