David Popovici, campionul mondial modest, care merge cu metroul. A fost fotografiat într-o stație din București, cu o domnișoară și câinele lui

.

La doar 18 ani, David Popovici este un adevărat fenomen. Sportivul momentului în natația românească se laudă deja cu rezultate excepționale, având titulatura de campion mondial la înot. Atunci când nu se află la bazin sau la diverse competiții, tânărul preferă să-și petreacă timpul departe de lumina reflectoarelor. Iată cum a fost surprins la metrou, însoțit de câinele lui și de o domnișoară misterioasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cum a fost surprins David Popovici la metrou, semn că a rămas în continuare la fel de modest. David Popovici, cunoscut drept cel mai bun înotător european al anului 2022, este cu adevărat pasionat de sportul pe care-l practică. Tânărul se bucură însă și de puținul timp liber pe care-l are, pentru a se relaxa așa cum știe el mai bine. De curând, acesta a fost surprins la metrou, dând dovadă de o modestie ieșită din comun.

David Popovici a demonstrat încă o dată că pune mare preț pe simplitate și modestie. În weekend, mai exact duminică, campionul a fost surprins la metrou, în stația Piața Victoriei. Celebrul sportiv aștepta liniștit pe peron, fără să atragă atenția asupra lui, fiind îmbărcat într-o ținută lejeră. Înotătorul purta o pereche de pantaloni sport, peste genunchi, și în parte de sus avea o geacă de fâș. În picioare, acesta a optat tot pentru încălțăminte sport: o pereche de adidași pe care i-a asortat cu șapca și restul vestimentației. Vezi imaginile AICI!


Citește și: David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale: „Mi-am dat seama că…'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă mama lui David Popovici. A urmat cursuri de ofițer de control doping

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…' / EXCLUSIV

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…'


Cum a fost surprins David Popovici la metrou

David Popovici nu era singur, ci însoțit de o domnișoară misterioasă, cam de aceeași vârstă cu el. De asemenea, tânărul sportiv era acompaniat și de cel mai bun prieten al lui, câinele său extrem de jucăuș și de apreciat de cei din jur. Aceștia au mers împreună trei stații de metrou și au coborât la Piața Iancului.

Ajuns în tren, înotătorul s-a așezat discret pe un scaun liber. Atunci când reporterii Click! l-au observat, David Popovici a dat din nou dovadă de discreție, spunând că nu dorește să i se facă poze. Așadar, deși e o adevărată celebritate, sportivul nu și-a schimbat comportamentul, fiind în continuare la fel de modest.


„Nu aș dori să mi se facă poză, acum. Puteți vorbi mai multe cu tata. Nu este niciun fel de problemă’, a declarat David Popovici pentru Click!

David Popovici nu are mașină

De altfel, David Popovici mărtusirea recent că nu are mașină și că nu plănuiește să-și ia permisul prea curând, pentru că preferă oricând o plimbare cu bicicleta. De asemenea, se pare că, pentru a se deplasa mai repede, el preferă să meară cu metroul.

„N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură’, scria sportivul pe rețelele de socializare, anul trecut, atunci când oamenii credeau că și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux.


David Popovici, gest emoționant pentru o familie fără casă

Anul trecut, David Popovici a demonstrat că este și o fire foarte altruistă. David Popovici nu a stat pe gânduri când i s-a cerut ajutorul și s-a implicat imediat într-o acțiune caritabilă care își propune să strângă bani pentru o familie fără casă. Este vorba despre Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj la juniori, aflată într-o situație de viață extrem de grea.


Dacă pot ajută, nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţîn bine, îl donez cu toată inima.

Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi spuneţi că îmi sunteţi aproape, că în aceste 2 zile să faceţi o donaţie de minim 25 de lei pentru căsuţa Florentinei‘, a fost mesajul transmis de David Popovici pagină personală de Instagram, la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Click!, Facebook