Cum a descoperit Shakira că Pique o înșela. Un borcan cu gem l-a dat de gol pe fostul fotbalist

.

Cum a descoperit Shakira că este înșelată. După 12 ani de relație, cântăreața de orgine columbiană și fostul fotbalist au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor s-a produs din cauza infidelității lui Pique, care a înșelat-o pe artistă cu o domnișoară cu 20 de ani mai tânără. Ulterior, Shakira i-a dedicat o melodie tatălui copiilor ei, ironizând relația dintre acesta și noua lui iubită, Clara Chia Marti. Iată cum a aflat artista despre infidelitatea fostului ei iubit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu o săptămână, Shakira a lansat cea mai nouă melodie a ei, sub forma unui atac direct la adresa lui Gerard Pique și a iubitei acestuia, Clara Chia Marti. Artista și fostul fotbalist s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, veste pe care au transmis-o prin intermediul unui comunicat de presă. La acea vreme, în presă apăruse deja zvonul că fotbalistul și-a înșelat partenera de viață cu o iubită tinerică, fapt confirmat în urmă cu ceva timp. Se pare că artista a început să-și pună primele semne de întrebare cu privire la fidelitatea fostului ei partener, după ce a descoperit un indiciu în frigiderul lor.


Cum a descoperit Shakira că este înșelată. După lansarea celei mai noi melodii a artistei, Gerard Pique i-a răspuns imediat fostei sale partenere. Acesta a făcut câteva gesturi prin care i-a dat de înțeles cântăreței că nu este afectat de „înțepăturile’ ei. În același timp, Shakira a declarat că piesa compusă de ea a fost o formă de „eliberare’ și un gest de susținere față de femeile care au trecut printr-o situație similară.


Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:'Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo'

Citește și: „Ieși din familia mea'. Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu și-au adresat vorbe grele, la un an de la moartea artistului


Citește și: Cum arată fiica de 19 ani a Corinei Dănilă.Imagine rară cu Rianna: „Totul meu'

Cum a descoperit Shakira că este înșelată

Celebra artistă și-a dat seama că iubitul ei a tradat-o, după ce a găsit un indiciu în frigiderul ei. În mai multe rânduri, Shakira observase că cineva i-a mâncat dintr-un borcal cu gem, deși Gerard Pique și copiii lor nu obișnuiau să consume acest aliment. Atunci, celebra cântăreață a intuit că altcineva a stat în casa lor și a început să pună la îndoială fidelitatea fostului ei iubit. Cu un an înainte de despărțirea dintre Shakira și Pique, starul Barcelonei a acordat un interviu prin videocall, iar în spatele acestuia apărea actuala lui iubită.


„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma', spun jurnaliștii mondeni din presa străină.


Ce gest a făcut artista la adresa mamei lui Pique

După ce a lansat melodia dedicată tatălui copiilor ei, Shakira a pus o vrăjitoare în balconul casei ei, care are vedere spre locuința mamei lui Pique. Vecinii au susținut că din casa artistei a răsunat de mai multe ori melodia prin care ironizează relația dintre starul Barcelonei și iubita mai tânără, Clara Chia Marti.

Piesa conține și câteva versuri care reflectă relația dintre artista columbiană și mama lui Gerard Pique: „Ai lăsat-o pe soacra mea ca vecină, cu presa la ușă și datoria în Trezorerie’.

Sursa foto: Hepta