Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru: „Am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc”

.

Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru. În ediția de miercuri seara, la Chefi la cuțite, actrița a venit să gătească pentru cei trei jurați. Mai mult, aceasta a a făcut dezvăluiri din viața amoroasă, susținând că relația cu Cătălin Scărlăteascu a evoluat „incredibil de frumos'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cei doi s-au cunoscut pe litoralul românesc, la Vama Veche. Aceștia au făcut o fotografie împreună și de acolo a pornit povestea lor de iubire. În ultima ediția e emisiunii Chefi la cuțite, Doina Teodoru a participat în calitate de concurent, spre surprinderea publicului și a partenerului ei de viață. Aceasta a pregătit un moment de roast pentru Cătălin Scărlătescu, făcând, totodată, dezvăluiri despre începuturile relației cu juratul.


Cum a fost cucerită Doina Teodoru de Cătălin Scărlătescu. În ciuda diferenței de vârstă de 17 ani, cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi și au planuri serioase de viitor. „Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat’, a spus juratul de la Chefi la cuțite despre relația cu actrița.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuțite:'O să vedeți…'


Citește și: Cătălin Scărlătescu, propunere inedită pentru iubita sa, Doina Teodoru, după câteva luni de relație:„Mi-aș dori foarte tare să…’

Citește și: Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă:„Își vede fetițele foarte rar și nu…’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar pentru calomnie:'A făcut niște postări denigratoare la adresa mea, mă jignea'


Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru

Încă de la început, Doina Teodoru i-a declarat lui Cătălin Scărlătescu intenția de a avea o relație serioasă. Aceasta a făcut dezvăluiri despre modul în care a fost cucerită de cel mai apreciat chef din România.

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot’, a susținut actrița în cadrul emisiunii.


„Lui Cătălin îi place să fie totul despre el’

În cadrul emisiunii, Doina Teodoru i-a dedicat iubitului ei un moment de roast, pe care să-l țină minte mult timp de acum încolo.

„Lui Cătălin îi place să fie totul despre el, așa că roast-ul meu va fii aproape exclusiv cu și despre tine. Așa că dragule, așează-te comod, și pentru că tot îi plac omagiile ca lui Ceaușescu, propun ca de astăzi să vă adresați lui cu tovarășe. Cătălin nu dansează niciodată după cum îi cântă cineva, însă este fluent în foarte multe accente. (…)


Și, cu această ocazie, îi mai atribuim o titulatură, lăutarul limbilor străine. Vă spun eu, la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteți să-i acordați și titulatura de Gara de Nord. Am înțeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin’, a spus Doina despre iubitul ei.

Sursa foto: Facebook & Captură video