Cum a ajuns Theo Rose să lucreze la PRO TV, deși negocia cu Kanal D: "Nu ne înțelegeam cu..."

.

Theo Rose a dezvăluit de ce a refuzat să colaboreze cu Kanal D! După mai multe negocieri, cântăreața nu a reușit să obțină o emisiune la TV și acum spune că motivul principal au fost banii. Theo Rose a cerut o sumă, Kanal D a oferit alta. Astfel, n-au mai bătut palma în cele din urmă și altă vedetă a primit emisiunea respectivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Theo Rose a fost invitată în cadrul podcastului „Aproximativ discuții cu Gojira’, unde a vorbit și despre negocierile cu Kanal D. Cântăreața a mărturisit că a primit mai multe propuneri din partea șefilor de la Kanal D pentru a rămâne să lucreze în trust. Inițial i-au găsit un loc la radio până avea să se elibereze un post pentru televiziune.

Deși era foarte încântată de propunerile primite, Theo Rose nu s-a înțeles la bani cu cei de la Kanal D și a fost nevoită să refuze propunerea pe care a primit-o. Artista a mărturisit că ea ar fi trebuit să fie în locul Alexandrei Ungureanu, însă a refuzat din cauza salariului.


„Terminasem cu „Bravo, ai stil!', iar cei mari de acolo m-au vrut în trust. Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV.

M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls, acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu, aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum„, a povestit Theo Rose la podcastul lui Gojira.


Citește și: Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume.Averea sa a crescut, într-un an, cu peste 150 de miliarde de dolari!

Citește și: De ce a vrut Radu Vâlcan să se întoarcă în România de la filmările Insula Iubirii, din Thailanda:„Mi-a trimis poza asta

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…/ EXCLUSIV

Theo Rose și Kanal D nu s-au înțeles la bani


Theo Rose a dezvăluit că a fost de multe ori la negocieri, dar suma pe care o cerea ea a fost considerată prea mare pentru bugetul Kanal D.

Și m-au chemat la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. – managerul) nu se înțelegea.

Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea „Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți'. Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus’, a mai povestit Theo Rose la podcastul lui Gojira.


Cum a ajuns Theo Rose să lucreze la PRO TV, deși negocia cu Kanal D

După ce negocierile cu Kanal D au picat, Theo Rose a primit o propunere de nerefuzat din partea celor de la PRO TV. Lora plecase de la „Vorbește lumea’, iar Adela Popescu era în concediu de maternitate, astfel că Theo Rose a prezentat pentru scurt timp emisiunea de la PRO TV.


„Mi-a zis (n.r. – managerul) „Simt că trebuie să vină ceva mai mare, iar eu simt că o să vină PRO-ul'.

Într-o săptămână îmi zice la studio „O să te cheme la Vorbește lumea, o să te bage în echipă' Și sună telefonul peste o săptămână și vorbeam cu Teo la Vorbește Lumea, pe timp de vară’, a mai declarat Theo Rose.