Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama Natură”. Dan Negru: „Ea n-a avut niciodată...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama natură'. În urmă cu 17 ani, Dan Negru și Roxana Ionescu făceau echipă în cadrul emisiunii „Ciao, Darwin!', în calitate de prezentator, respectiv asistentă TV. Acum, „Regele audiențelor' a spus cum s-a născut porecla vedetei. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu, alias „Mama Natură', în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii „Ciao Darwin'. Show-ul a fost difuzat pe Antena 1 în perioada anilor 2003-2005 și găzduit de celebrul prezentator, Dan Negru. În 2003, atunci când a debutat în televiziune, Roxana Ionescu avea cel mai mare salariu din showbiz, la capitolul asistente. Acum, Dan Negru a spus cum a primit Roxana Ionescu porecla „Mama natură'.

rox-1-2rox-1-2

Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama natură'. Cunoscutul prezentator a susținut că această denumire nu i-a fost atribuită vedetei în urma aparițiilor televizate, ci în urma pictorialului din Playboy.

Citește și: Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme. Are o regulă strictă:„Nu mănânc prăjit, dar…'

Citește și: Cu ce se ocupă Roxana Ionescu, la 10 ani de când a renunțat la televiziune:„Sunt norocoasă'

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:”Vorbim de 300.000 de euro anual”

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi înmormântată cu doar două bijuterii speciale.Avea o colecție impresionantă

Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama natură'

Dan Negru a explicat cum a primit Roxana Ionescu această poreclă. Prezentatorul a susținut că acest „brand' s-a conturat după pictorialul vedetei din revista Playboy.

„Roxana Ionescu, ea nu a fost niciodată «Mama Natură» în show! Ea n-a avut niciodată brand-ul de «Mama Natură». În «Ciao Darwin», «Mama Natură», era o domnișoară care era mereu alta și Roxana făcea parte din corpul de balet al echipei.

Și, la un moment dat, revista Playboy a pus-o pe «Mama Natură» pe copertă, pe Roxana Ionescu. Dar nu putea să scrie revista Playboy ca nume de copertă «Ciao Darwin», pentru că era brand-ul Antenei  1, la vremea aia Playboy era la Pro TV.

Și atunci brand-ul pe care l-a pus Playboy pe copertă a fost «Mama Natură». Și așa a devenit ea brand de «Mama Natură»!', a declarat Dan Negru, potrivit cancan.ro.

„Asta e sita care salvează televiziunea'

Celebrul prezentator a vorbit despre modul în care arăta televiziunea în urmă cu 20 de ani și cum arată astăzi. Acesta este de părere că internetul fucnționează drept „o sită' care salvează televiziune.

«Mamele Naturi» vor vinde întotdeauna pe ecrane, atâta vreme cât omul va exista. Nu știu dacă mai vând ele pe reviste, că au dispărut, Playboy nu cred că mai există. Dar în online există! Eu cred că lumea dacă vrea să le ia acum, le ia din online, nu le mai ia de pe TV! Acum 20 de ani, când noi o scoteam pe «Mama Natură» dintr-un tort, era ceva wow!

În ziua de azi, dacă vrei să găsești rochii ușor vaporoase, le cauți pe online cât vrei, nu mai e locul ecranului de televiziune pentru ele! Gata, a apus, e plin online-ul. Asta e sita care salvează televiziunea, sunt lucruri mizere pe care le găsești în online în clipa asta, de ce să le mai arăți la televizor, că cine vrea să le ia, are de unde să le ia.

Acum 20 de ani nu aveau de unde să și le ia! Era un fruct oprit atunci! Veneam la câțiva ani după Revoluție, unde nu se întâmpla nimic, și dintr-o dată apărea ca Marylin Monroe «Mama Natură», cu niște sâni voluptuoși. Îmbrăcată, dezbrăcată, cum era pe atunci!', a adăugat prezentatorul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton