Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: "Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie"

.

Florin Călinescu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate la Românii au Talent, în ediția recentă din sezonul 11. Fanii lui au aflat, cu această ocazie, cum a ajuns actorul să intre la facultatea de teatru și cum și-a descoperit vocația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

A fost o ediție plină de emoții și nostalgii pentru Florin Călinescu. Într-o pauză, juratul Românii au Talent le-a povestit colegilor săi cum a ajuns el, de fapt, să devină actor. Se pare că Florin Călinescu nu și-a dorit, de fapt, să facă din această meserie o carieră. Mai mult decât atât, dacă s-ar întoarce în timp, ar alege să devină… bucătar!


„Tu cum ai ajuns la actorie? Ți-ai dorit de mic să faci chestia asta?', l-a întrebat Andi Moisescu.

„Nu! Dacă ar fi să o iau de la capăt, cum se zice în interior, m-aș face bucătar', a răspuns Florin Călinescu.

„Că ești tu pasionat de chestia asta?', a continuat Andi. Răspunsul oferit apoi de colegul lui de la masa juriului i-a luat pe toți prin surprindere.


Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru

Se pare că juratul de la Românii au Talent nu a fost un elev exemplar. Nu era pasionat de studiu, așa că profesoara lui de Limba Română a fost cea care i-a schimbat drumul în viață.

„Nuu, nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie și doamna de română mi-a zis într-a șaptea: ‘Măcar recită o poezie dacă gramatică nu vrei să înveți, așa am recitat o poezie. Deci dacă scap așa că recit la poezii, i-am spus profesoarei.


În clasa a 12 a am întrebat disperat; Există vreo facultate în România pentru care nu trebuie să înveți nimic?, iar profesoara de română mi-a zis: ‘Băi, ar fi una, dar tot trebuie să înveți cinci poezii și un monolog și să înveți să poți să cânți să dansezi… Teatru. Așa m-am dus și am dat la Teatru și am intrat', a povestit cu umor Florin Călinescu.

„Talent, tată!', a concluzionat Andi Moisescu.

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător


Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador:„Am deschis mai bine ochii’

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Ce avere are actorul

Din declarația de avere a actorului Florin Călinescu reiese că deține două terenuri în zone diferite. Primul este în Argeș și are circa 1,8 Ha, iar celălalt se află în Braşov, având o suprafață de 219 mp. La capitolul locuințe, vedeta ProTV deține patru la număr: două apartamente în Capitală, altul în Timişoara, precum şi o casă de vacanţă în Braşov.


Juratul Românii au Talent mai deține și un restaurant, precum și o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune care este numită „Florin Călinescu Media Company Impex SRL.


Şi-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii

Juratul Românii au Talent a suferit enorm în viață. Părinţii lui Florin Călinescu s-au stins amândoi din cauza cancerului, la o distanţă de doar două luni, scrie Libertatea. În anul 2012, fiul lui Florin, Luca, s-a sinucis. Avea doar 24 de ani, dar depresia a fost prea greu de suportat.

Mai mult decât atât, Florin Călinescu și-a pierdut și o fetiță, care s-a stins la doar cinci luni, din cauza unei boli incurabile. După ce a dispărut de pe micile ecrane o perioadă, actorul și-a luat inima în dinți și a acceptat propunerea celor de la ProTV.