Cum a ajuns familia Beckham mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a

 Florentina Liutic
.

David şi Victoria Beckham sunt una dintre cele mai bogate familii, cei doi deţinând o avere care o depăşeşeşte pe cea a Reginei Elisabeta a II-a.

 

London School of Marketing a calculat câţi bani are familia Beckham, estimând că averea lor se ridică la 508 milioane de lire (685 milioane de euro). Asta înseamnă că cele două celebrităţi au cu aproximativ 160 de milioane de lire mai mult decât Regina Elisabeta a II-a a cărei avere este estimată la 340 de milioane de lire.

 

În fiecare an, brand-ul Beckham generează venituri de aproximativ 30-40 de milioane de lire datorită flerului incredibil pe care îl au în afaceri.

 

După ce a devenit cunoscută ca artistă, Victoria a făcut o schimbare fericită în cariera sa, devenind designer. Astfel, colecţiile sale pot fi admirate la Săptămâna Modei de la New York, iar Victoria strânge sume uraşe cu colecţia sa pret-a-porter, beneficiind şi de sprijinul unor prietene apropiate precum Eva Longoria sau Gwyneth Paltrow care îi poartă creaţiile, făcându-le astfel cunoscute.

 

Fost mare jucător de fotbal, David Beckham continuă să câştige bani frumoşi datorită numeroaselor contracte de publicitate pe care le are. H&M şi Adidas sunt doar două dintre brand-urile care îl au ca imagine pe David.

 

Nu doar părinţii fac bani, ci şi copii, Romeo Beckham având un contract foarte profitabil cu brand-ul Burberry. Iar viitorul sună bine pentru cel mai iubit cuplu celebru britanic, deoarece Harper, mezina familiei, ar putea avea şi ea cu uşurinţă o carieră în modelling.

 

Foto: Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton