Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc e direct implicat: „L-am introdus în lumea asta”

.

Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc, cel care face parte din distribuția serialului „Clanul', a mărturisit că l-a ajutat pe Anghel Damian în scrierea serialului. Acesta a susținut că i-a oferit sfaturi regizorului cu privire la lumea interlopă din România și chiar l-a ajutat să intre în lumea „mafioto-interpolo'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Din toamnă, pe Pro TV, va fi difuzată cea mai nouă producție românească, „Clanul’. Filmările au început din acestă vară, iar din distribuție fac parte Theo Rose, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Denis Hanganu, Marian Olteanu, Mădălina Craiu, Cătălina Grama (Jojo), Carmen Tănase, Vladimir Drăghia și alții. Printre aceștia, se numără și Codin Maticiuc, care va intra în pielea personajului Iulică, despre care însuși actorul a mărturisit că este menit „să asigure partea comică a serialului’.


Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. În afara personajului pe care îl joacă în serialul „Clanul’, Codin Maticiuc a susținut că mai are o contribuție importantă. El este cel care i-a făcut cunoștință lui Anghel Damian cu Nuțu Cămătaru, pentru a surprinde cât mai autentic o anumită tipologie de personaje.


Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul’:„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală’

Citește și: Lia Bugnar, în vacanță alături de un alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian:'Știu că mă pot baza pe el oricând'

Citește și: Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci…’

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV încasa 20.000 de euro pe lună la Kanal D:„Îmi pot permite câteva…’


Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru

Pentru că acțiunea serialului are legături cu grupările infracționale, Codin Maticiuc a hotărât să-l ajute pe Anghel Damian să scrie cât mai autentic despre această lume „mafioto-interlopo’. Astfel, acesta i-a făcut cunoștință regizorului cu Nuțu Cămătaru.

„Lui îi dau sfaturi din zona asta de „mafioto-interlopo’ pe care eu am studiat-o, i-am dat și acces. Adică eu pe el l-am luat, l-am prezentat lui Nuțu Cămătaru, a fost cu el la niște sindrofii. L-am introdus și pe el în lumea asta, să vadă, ca apoi să poată să scrie mai autentic’, ne-a mai declarat Codin, motivând că altfel nu ar fi putut să scrie autentic, să aducă în fața telespectatorilor oameni care fac parte din societatea noastră. (…)


Este o tipologie pe care trebuie să o studiezi și să o aduci la zona noastră. Că nu poți lua din filmele americane și să spui că aia se întâmplă la noi. Trebuie să vii să studiezi un pic zona nostră’, a declarat Codin Maticiuc potrivit ego.ro.


„Noi chiar suntem prieteni’

Codin Maticiuc a recunoscut că are o relație de prietenie cu Anghel Damian. Acesta nu a oferit prea multe detalii despre rolul pe care îl interpretează în cadrul serialului „Clanul’, însă s-a declarat mulțumit de felul în care decurge scenariul.

„Nu știu dacă ai observat, dar noi chiar suntem prieteni. Am o „pilă’ și mă bucur că m-a distribuit în Clanul. Tot datorită lui am fost și în VLAD. Mă bucură mult treaba asta. Noi avem proiectele noastre împreună, crede și un pic în abilitățile mele. Iar el la 30 de ani să fie „head of everything’ (n.r. capul a tot) aici’. (…)


Nu am citit atât de departe, adică nu am ajuns decât pe la episodul 8, deocamdată mai mult dau, nu iau. Adică sunt ok. Nu vreau să dezvălui prea multe lucruri, dar trag și eu niște gloanțe, se întâmplă niște lucruri’, a adăugat Codin Maticiuc potrivit sursei citate.