Cum a afectat-o pe Mihaela Rădulescu moartea tatălui ei și ce sacrificii a făcut ca mamă: „Nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela Rădulescu este cunoscută ca o femeie extrem de puternică, însă recunoaște că a afectat-o extrem de tare moartea tatălui său. Din păcate, părintele vedetei s-a stins din viață, răpus de boală nemiloasă, cancerul. Deși nu se mai află printre noi, îl poartă mereu în gând și în suflet, iar amintirile cu el îi mai alină dorul. Diva a fost nevoită să se pună pe picioare și să fie o mamă bună pentru fiul ei, Ayan, de care e foarte mândră. Iată ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu pentru băiatul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ai spus că nu mai ai nicio proprietate în România, că stai la hotel, când vii aici. De ce ai ales așa?

Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră.

mihaela-radulescu-1mihaela-radulescu-1

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre statutul de vedetă: „Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America: „M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa: „Sunt perioade când sănătatea îți joacă feste'. Paula Chirilă îi ține locul

Citește și: Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi, a reacționat după ce cântăreața a confirmat relația cu TJ Miles: „Nu mai am de-a face cu ea”

Cum a afectat-o pe Mihaela Rădulescu moartea tatălui ei și ce sacrificii a făcut ca mamă

În locurile natale când ai fost ultima oară?

Demult.

Chiar, că tot am amintit despre locurile natale. Știu că ai crescut mai mult cu bunicii, că ai fost o adolescentă băiețoasă. Cum te-ai hotărât să vii în București și cum îți amintești primii ani în București?

Mi se părea lumea prea mică și inertă acolo, visam să fac multe. Am plecat la facultate și nu m-am mai întors, decât în vacanțe.

Mihaela Rădulescu, despre regretatul ei tată: „Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme'

Ai putea să-mi spui care au fost momentele grele, de cotitură, din viața ta? Când nici faima, nici succesul profesional, nici banii nu au contat sau nu au avut relevanță…

Am avut câteva, iar primul pe listă a fost pierderea tatălui meu grozav. Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme și nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi. Nimic altceva n-a fost mai dureros, în nicio altă situație nu m-am simțit mai neputincioasă, cu faima, banii sau succesul profesional la un loc, cum spui tu. Egale cu zero în fața morții. De aceea, zic, viața e făcută să o trăim la maxim, după cum ne place, după cum ne strigă inima, nu restul lumii.

Ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu în calitate de mamă, pentru fiul ei

Ai oferit mai multe interviuri în ultima perioadă și te-am descoperit extrem de asumată. Dar când spun asumată mă refer tocmai la faptul că ai recunoscut și o parte dintre vulnerabilitățile pe care le ai. Și care, cred eu, se referă în mare măsură la viața de mamă… Cum este, Mihaela, viața ta de mamă, acum? Ce sentimente te încearcă?

Am iubit fiecare zi și noapte de mamă din viața asta, nimic nu m-a preocupat mai serios și nimeni n-a avut toată atenția și iubirea mea ca Ayan. Am renunțat la mine, adesea, la proiecte profesionale, dacă serbarea de la școală sau vreo competiție sportivă de-a lui era în program. Am fost ACOLO pentru el, all the way. Și cred că se vede, simt în relația noastră, în felul în care a devenit aproape un adult, gata să-și înceapă viața pe cont propriu.

Din câte știu, vii în România atunci când ai angajamente profesionale. Povestește-ne puțin despre viața ta la Monaco! Cine-ți sunt prietenii, ce-ți place să faci, poate ai, chiar și după atâția ani, aspecte cu care nu te-ai acomodat?

Am același set de prietene de la bun început – mame ale colegilor lui de grădiniță, de școală. Nu sunt genul care se bagă pe gâtul nimănui, oricât de celebri, bogați sau importanți ar fi. Prefer prieteniile simple și trainice, în care avem o listă cuprinzătoare de lucruri în comun. Viața de aici a fost mereu despre Ayan, despre școală și sporturile lui. Abia acum am ceva mai mult timp pentru prieteni și alte activități. M-am acomodat rapid și eficient, am învățat să trăiesc în acest neprețuit anonimat, iubesc normalitatea
de aici, felul în care fiecare își vede de viața lui.

Trăiesc înconjurată de celebrități, campioni, aristocrați, dar când ieșim la masă suntem toți oameni cu câte ceva în comun. Am doar două prietene românce, care locuiesc aici de mulți ani și cu care mă bucur mereu să ies. Delia Noble, soprană și o imbatabilă organizatoare de evenimente în Principat (Bal des Princes et Princesses) și Carmen Verok, business woman, pe care o admir enorm pentru cât muncește și pentru ce a construit în toți acești ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton