Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților: „Este foarte dezechilibrată emoțional. A cerut să meargă la psiholog”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la sfârșitul lunii ianuarie. Chiar dacă separarea a fost urmată de un scandal de proporții, iar cei doi și-au adresat cuvinte dure și acuzații grave, relația lor s-a îmbunătățit considerabil în ultima perioadă. Pentru binele fiicei lor, Isabela, foștii soți au făcut pace și încearcă să-și îndeplinească rolul de părinți cât pot de bine. Chiar și așa, fetița lor este profund afectată de situația din familie și merge la psiholog. Iată ce declarații a făcut Oana Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților. Nu demult, Oana Roman spunea că Isabela merge la psiholog, afectată fiind de despărțirea dintre ea și Marius Elisei. Vedeta susținea că fetița îi simte absența tatălui, mai ales că cei doi obișnuiau să petreacă mult timp împreună. Zilele trecute, aceasta a postat un videoclip înduioșător în care Isabela era surprinsă în brațele lui Marius Elisei. Cei trei se aflau într-un cabinet medical, iar micuța era speriată de faptul că urmează să i se recolteze o probă de sânge.

oa10oa10

Acum, Oana Roman susține că fiica ei a fost cea care și-a dorit să discute cu un psiholog, fiind profund afectată de despărțirea părinților. Vedeta spune că tânăra este „foarte dezechilibrată emoțional' în această perioadă, însă face tot posibilul să suplinească absența tatălui ei.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica împreună, la medic. Cum au fost filmați: „Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu…'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Reacție neașteptată, după ce Nea Mărin a oferit amuleta: „A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare!'

Citește și: Survivor România 2023. Noi conflicte apar în competiție: „Mi-e silă de oameni. Nu suport…'

Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților

Oana Roman spune că Isabela i-a cerut să meargă la un psiholog, imediat după despărțirea dintre ea și Marius Elisei. Pentru că tănăra traversează o perioadă mai dificilă, vedeta face tot posibilul să-i fie alături și o implică în cât mai multe activități, merge cu ea în vacanțe și îi insuflă ideea că este iubită și importantă.

„Merge la psiholog și ea a cerut să meargă la psiholog. Eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă. Eu, atunci, am luat-o pe Isa și i-am spus că mergem la cineva cu care să facă un pic de dezvoltare personală pentru că ea a făcut asta și la grădiniță, și la after și știe de înseamnă. I-a plăcut foarte mult de ea. Acum, ea a venit la mine și mi-a spus „mami, nu mai merg și eu la Ana? Vreau să merg la Ana'.

Este foarte dezechilibrată emoțional, asta este evident. Eu fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil. Să avem activități, să mergem în vacanță, să se simtă bine, să se simtă iubită, să se simtă importantă și așa mai departe', a spus aceasta într-un podcast.

„Am simțit că s-a rupt ceva'

În podcastul lui Jorge, Oana Roman a recunoscut că, la rândul ei, a fost afectată de despărțirea părinților. Mioara și Petre Roman au divorțat după trei decenii de căsnicie, iar politicianul și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc.

„Și dacă ai 9 ani, și dacă ai 30 de ani, durerea este aceeași pe care o simte un copil. (…) Eu am simțit despărțirea alor mei ca pe o povară, la fel cu o simte și Isabela la vârsta ei (…) A fost foare greu pentru că ai mei nu și-au mai vorbit, nu s-au mai întâlnit niciodată. Tata nu și-a mai dorit lucrul ăsta. Eu am știut atunci că nu va mai exista niciun Crăciun, nicio zi de-a mea, niciun eveniment la care ei să mai fie împreună. Asta a fost greu. Am simțit că s-a rupt ceva', a spus vedeta în Podcastul Vorba lu Jorge.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton