Culiță Sterp de la Survivor a plâns în hohote când a citit mesajul de la iubita lui însărcinată: "În sufletul meu se întâmplă multe"

.

Culiță Sterp de la Survivor a primit un mesaj emoționant de la iubita lui, Daniela Iliescu, care l-a făcut să plângă în hohote. Faimosul nu și-a mai putut reține lacrimile când a aflat vești despre copilul său, care va veni pe lume în curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii au reușit să câștige meciul de comunicare în fața Războinicilor și au parte de un premiu special. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vedetele au primit mesaje scrise de la persoanele iubite, Culiță Sterp cu siguranță nu va uita vreodată emoțiile trăite când a auzit vești de la iubita lui.


„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.


Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect’, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei.

Culiță Sterp s-a emoționat când a aflat că sarcina femeii pe care o iubește decurge normal și că bebelușul său a început să facă primele mișcări în burtică și a izbucnit în plâns.

„M-am bucurat foarte tare de mesajul ăsta. De acum o să fiu mai puternic, știu că Daniela e foarte puternică. Cred că se simte bine și bebele e bine și totul e ok. E cel mai frumos premiu de până acum. Nu mă gândeam că o să mă bucur atât de mult ca acum’, a spus Culiță Sterp.


Citește și:

Carmen de la Sălciua vorbește despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu: „Ea a fost la nunta noastră'

Sora lui Culiță Sterp explică de ce Daniela, iubita concurentului Survivor, nu a semnat mesajul pentru el

Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: „Încă era căsătorit'


Artistul a declarat că se gândește non-stop la viitoare mămică și la copilul lor, dar este liniștit că, până acum, totul este bine.

„La fel ca si colegii mei, chiar mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la familia mea, in special de la iubita mea, pentru ca este insarcinata si mai are putin si naste. Eu sunt o fire care se exteriorizeaza foarte greu, nu prea le arăt lor ce simt, dar în sufletul meu se întâmplă multe chestii si mă bucur totusi ca o sa vorbesc cu prietenii mei, macar asa stiu ca si ea e bine, poate o să îmi spună ceva si de ea și de mama mea, de fratii mei, de cei de acasă.


Niciodata nu am fost asa motivat, ca acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă’, este mesajul transmis de Culiță Sterp.

De asta te iubesc și eu și o țară întreagă!'


Când stau și mă uit la el cum face foamea, aducând puncte în fiecare meci. Puțini, foarte puțini sunt oamenii care ar putea să își păstreze calmul în astfel de situații, să  mai și zâmbească și să cânte la finalul jocului. De asta te iubesc și eu și o țară întreagă’, a mai transmis Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.