Culiță Sterp, adevărul despre ce au mâncat la Survivor: "Ne dădeau numai..."

.

Culiță Sterp s-a întors cu 17 kilograme mai slab de la Survivor România 2021 și pentru că au apărut controverse legate de mâncarea pe care concurenții o primesc în Dominicană, Faimosul a încercat o ironie. Culiță a răspuns în spirit de glumă celor care cred că înfometarea este doar de fațadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a dezvăluit că a ajuns în Republica Dominicană cu 105 kilograme și s-a întors cu 88, iar pentru ca fanii să priceapă că viața grea de la Survivor este reală a și postat două fotografii, înainte și după. Mulți dintre fanii emisiunii consideră că în spatele camerelor de filmat concurenții se relaxează și mânâncă bine.


„Ne dădeau de mâncare la Survivor numai fripturi și stăteam la hotel’, a scris artistul în dreptul imaginii postate pe Instagram, cu poze înainte și după Survivor România 2021.

La întoarcerea în România, după câteva luni grele petrecute în jungla din Dominicană, Faimosul avea o condiție fizică mult mai bună, nu doar ca urmare a lipsei hranei, ci și datorită efortului fizic depus pe taseele extrem de dificile și solicitante. 


„Am slăbit 17 kilograme. Doar ieri m-am cântărit prima dată. Am avut 105 când am plecat și am 88 de kilograme’, a declarat Culiță Sterp  pentru Teo Show atunci când s-a întors în România de la Survivor. 

Citește și: Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe:

Citește și: Luminița Gheorghiu a murit!

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:

Ce mănâncă de fapt concurenții la Survivor România

Simona Hapciuc a dezvăluit faptul că nu există ca Faimoşii şi Razboincii să primească mâncare pe sub ascuns, totul fiind real 100% în competiţie.


Astfel, concurenţii mănâncă ce câştiga în timpul jocurilor, însă când nu câştiga nu au parte de absolut nimic din partea staff-ului. Ei sunt nevoiţi să îşi procure singuri hrana, începând de la frunze pentru ceai pe care le teasteaza mereu până la fructe care pot fi de cele mai multe ori otrăvitoare dacă sunt mâncate în cantităţi mari.


Şi da, nucă de cocos este la putere în tabăra Faimoşilor şi a Războinicilor, însă nici aceasta nu pică din cer, ci trebuie mers în junglă după ea.
De cele mai multe ori, concurenţii fac supă de cocos şi cei care stau prost cu stomacul, pot avea probleme deoarece cocoşul are efect diuretic.

Mai mult, când primesc alimentele câştigate în urma jocurilor, concurenţii reuşesc s amai imglobeze şi linte sau orez în acea supă.