Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca. Decizia nu este definitivă

 Ifrim Georgiana
.

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca. În luna noiembrie a anului trecut, cântărețul de manele a provocat un accident rutier grav, după ce a condus sub influența subtanțelor psihoactive. Mai mult, acesta ar fi fugit de la fața locului, însă a fost prins în scurt timp de polițiști. Acum, se pare că artistul a scăpat de măsura controlului judiciar și își poate onora concertele din străinătate. Iată decizia anchetatorilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a provocat accidentul rutier din Cluj-Napoca, magistrații au decis ca artistul să fie pus sub control judiciar pentru un termen de 60 de zile și i s-a impus interdicția de a părăsi țara. Ulterior, artistul a contestat decizia magistraților, motivând că nu-și poate onora evenimentele de peste graniță. Cu toate acestea, pe 4 ianuarie, magistrații i-au respins cererea de contestațe, clasificând-o drept „nefondată'.

l-10l-10

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca. Recent, se pare că anchetatorii din cadrul Instituției de Poliție Județe Cluj (IPJ) au extins urmărirea penală în cazul cântărețului de manele, însă instanța a decis revocarea măsurii controlului judiciar.

Citește și: Culiță Sterp rămâne sub control judiciar, în urma accidentului din Cluj-Napoca.Judecătorii i-au respins cererea de contestație

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…'

Citește și: De ce a mers Georgiana Lobonț în Maldive cu soțul ei, deși divorțează:”Au vrut să se distreze pentru…”. Cei doi încă poartă verighetele / EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor:”A considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare”

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca

În urmă cu aproximativ trei luni, cântărețul de manele a provocat un grav accident în Cluj-Napoca și a fost pus sub control judiciar. Deși inițial i-a fost respinsă cererea de contestație, se pare că artistul poate părăsi acum țara. Cu toate acestea, decizia nu este definitivă.

 „Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive', a transmis IPJ Cluj.

Manelistul a provocat un grav accident rutier

La sfârșitul lunii noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor. Se pare că manelistul a trecut pe roșu, a depășit limita de viteză și a lovit un alt autoturism. În momentul producerii accidentului, artistul se afla sub influența substanțelor alcoolice și psihoactive. La fața locului, au sosit o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Conform IPJ Cluj, acesta a fugit de la fața locului, însă a fost reținut de oamenii legii în scurt timp. Artistul a fost reținut pentru 24 de ore, s-a ales cu o amendă de 1885 de lei și permisul suspendat, iar magistrații au decis să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton