Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se mărite. Primul bărbat din viaţa ei este un artist celebru de la noi!

.

Mirela Vaida este o familistă convinsă! Este căsătorită de peste 10 ani cu Alexandru şi au împreună trei copii, însă puţină lume îşi mai aminteşte cine a fost bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste înainte de căsătorie, pe când avea 20 de ani. Este vorba despre un artist, celebru la vremea aceea în muzica românească, membru al trupei No Name.

Mirela Vaida are trei copii, Carla,Vladimir şi Tudor Ștefan şi chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi, a reuşit să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. În timp ce soţul ei este un tip căruia nu îi place publicitatea şi evită pe cât poate să stea departe de lumina reflectoarelor, fostul iubit al Mirelei era un personaj extrem de cunoscut în showbiz.


În 2002, Mirela Boureanu-Vaida era o cântăreaţă aflată la debut şi avea un iubit mai cunoscut decât ea, Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. În acea perioadă, Mirela Boureanu avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra.

„Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name', scriau ziarele în 2003.


Ulterior, Mirela s-a îndrăgostit de Alexandru, om de afaceri şi, aşadar, din cu totul altă zonă profesională decât fostul iubit, care s-a şi retras din muzică la puţin timp după despărţirea de Mirela.

Actualului soţ nu-i place să fie în centrul atenției. Alexandru Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui’, explica Mirela vaida într-un interviu pentru revista Viva.