Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei, în Canada: "Ea ține familia unită"

 Dumitrache Laura
.

Leonard Doroftei s-a mutat împreună cu familia sa în Canada. Fostul pugilist a părăsit țara natală pentru a duce un trai mai bun, iar acum se declară un bărbat împlinit. Chiar dacă este cunoscut de toți românii, puțini sunt cei care o știu pe soția sa, Monica Doroftei. Leonard are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dăruit trei copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimul interviu, Leonard Doroftei a vorbit despre noua sa viață din Canada. Fostul campion de box este fericit că acum are toți copiii lângă el. Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei este un afacerist de milioane în Canada, iar tatăl său este extrem de mândru de acesta. Fiul mijlociu a terminat Facultatea de Fizică, iar mezina familiei este la colegiu și își dorește să devină medic. Monica, soția sportivului este cea care ține familia unită.

Sotia lui Leonard DorofteiSotia lui Leonard Doroftei

Toată lumea îl cunoaște pe fostul pugilist, dar puțini îi știu povestea de dragoste. Leonard Doroftei se declară campion și în rolul de cap de familie și mărturisește că îi datorează totul soției sale, Monica. Cu ce se ocupă partenera de viață a lui Doroftei?

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada:”În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc”

Citește și: De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum:”În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești”

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022.Ce alte vedete sunt puse pe liber

Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei, fostul campion de box, a părăsit România, împreună cu soția și cei trei copii ai săi. Fostul pugilist s-a întors în Canada, la Montreal, unde și-a reluat cariera de antrenor de box. Adrian, fiul cel mare al lui Doroftei a devenit un afacerist de succes în Canada, iar Alex, fiul mijlociu s-a mutat în Canada după ce a terminat Facultatea de Fizică. Vanessa Doroftei, mezina familiei, este la colegiu și vrea să devină medic. În ceea ce o privește pe soția lui Leonard Doroftei, Monica lucrează la aeroport, dar se ocupă și de întreaga familie.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită', a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.


Povestea de dragoste dintre Leonard și Monica Doroftei

Leonard Doroftei a cunoscut- pe soția sa în 1992, când el avea 20 de ani, iar ea 16 ani. Întrei cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar Monica s-a declarat cucerită din prima clipă de umorul fostului pugilist. Soția sportivului a mărturisit că a descoperit că acesta are multe calități.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios!În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue', a spus soția lui Leonard Doroftei, potrivit Libertatea.ro.


Cum a fost cerută în căsătorie Monica Doroftei

Leonard Doroftei are trei copii cu Monica, iar împreună și-au construit o familie minunată. Partenera de viață a sportivului a fost mereu lângă el și l-a susținut în cariera sa. Monica a povestit într-un interviu cum a fost cerută în căsătorie de fostul luptător de box.

Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate ( pe parcurs am descoperit că poți iubi un om mai mult decât pe tine însuți ). Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!„, a mai spus emoționată Monica Doroftei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton