Cu ce se ocupă și unde lucrează Marius Crăciun de la Survivor. În 2019 a câștigat premiul 50.000 de euro la Ferma

 Dumba Gabriela
.

Marius Crăciun a intrat recent în competiția Survivor, de la Kanal D, însă Războinicul nu este străin de competițiile care presupun inteligență și forță fizică. Așa cum probabil vă amintiți, Marius a câștigat marele premiu, de 50.000 de euro, la Ferma 2019. Iată cu ce se ocupă și unde lucrează Marius Crăciun de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La doar 25 de ani, Marius Crăciun este un adversar de temut în show-urile TV care implică ambiție, curaj și, mai ales, forță fizică. Însă, Războinicul de la Survivor nu este… gardă de corp în viața reală, așa cum își pot imagina unii dintre cei care îi admiră mușchii la TV, ci lucrează într-un birou.

castigatorul-ferma-despre-relatia-cu-belbitacastigatorul-ferma-despre-relatia-cu-belbita

Cu ce se ocupă și unde lucrează Marius Crăciun de la Survivor? „Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii, a povestit Marius Crăciun potrivit click.ro.

Marius Crăciun este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. După 12 ani de activitate el a devenit membru echipei naționale olimpice la Judo.

Pe lângă acestea, războinicul mai practică și arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. Chiar dacă job-ul pe care îl are nu necesită condiție fizică, acesta mai practică și bodybuilding și fitness.

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului

Citește și: EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță:„Nu e vorba de îndrăgostit!’

Citește și: Cum a fost prima noapte la Survivor pentru Marius Crăciun. De ce a refuzat să doarmă lângă Mellina

Ce a făcut Marius Crăciun cu marele premiu de la Ferma

Cu cei 50.000 de euro pe care i-a câștigat la Ferma, Marius Crăciun și-ar fi cumpărat un apartament în orașul natal și a mai plătit și datoriile pe care le avea familia sa.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat.', spunea Marius în urmă cu ceva timp.

De altfel, chiar situația financiară foarte grea a familiei lui l-a determinat pe Marius să-și încerce norocul la Ferma, în 2019.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea', după a povestit Marius pentru VIVA!.

Ce dramă ascunde Războinicul de la Survivor

În urmă cu șase ani, tatăl lui Marius Crăciun a fost diagnosticat cu Alzheimer. Concurentul mărturisea că i-a fost extrem de greu să își vadă tatăl în acea stare. Era sedat aproape constant, iar atunci când nu dormea, nu putea nici măcar să își mai recunoască propriul fiu.

Marius mai recunoștea că a fost totuși o lecție importantă pentru el. Așa a realizat cât de important este să îți iubești părinții, dar și oamenii dragi și apropiați și să faci orice îți stă în puteri ca lor să le fie bine. Consideră că Survivor este o nouă șansă pentru el ca să demonstreze acest lucru.

„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius, înainte să plece acasă cu premiul cel mare, în anul 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton