Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm”

.

Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune. Ani de zile, jurnalistul a apărut pe micile ecrane și a fost unul dintre oamenii care au lucrat în cadrul emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. În urmă cu câteva luni, aceasta a anunțat că încheie „mariajul cu televiziunea', susținând că, cel puțin o perioadă, va „cultiva starea de nimic'. Iată cu ce se ocupă prezentatorul acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Într-un interviu recent, Oreste Teodorescu a dezvăluit motivele pentru care a renunțat la cariera în televiziune și a spus ce activități întreprinde acum. În urmă cu zece ani, aceasta a investit într-o terasă din Vama Veche, însă susține că anul acesta va fi unul dezastruos pentru investitorii de la malul Mării Negre. Oreste Teodorescu a vorbit deschis despre plecarea sa din televiziune, mărturisind că nu crede într-o posibilă revenire.

Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, la câteva luni de când a renunțat la televiziune. Prezentatorul nu crede într-o posibilă revenire în domeniul în care a lucrat ani de zile.


Citește și: Reacția lui Cristi Borcea, după acuzațiile lui Hristu Chiacu. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri iubitei lui:„Nu vreau să…’

Citește și: Jennifer Lopez a purtat ținute de sute de mii de dolari în luna de miere din Franța.Preferatele ei sunt gențile Hermes Birkin

Citește și: La 85 de ani, Marina Voica a participat la o cursă de mașini:'Doamne, era să mor acolo!'

Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya.Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica


Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune

Oreste Teodorescu și soția sa, Liliana, dețin terasa „Molotov’, aflată în Vama Veche. Partenera sa de viață este cea care s-a ocupat, în mare parte, de întreținerea localului în sezonul estival. Pentru că a renunțat la televiziune, Oreste Teodorescu are grijă, acum, de afacerea familiei.

„Liliana a avut ideea foarte bună de a realiza o conexiune cu generația fiicei noastre sau chiar și mai tânără. A trebuit să ne adaptăm, să învățăm de la cei mai tineri, chiar dacă material nu au venit încă și efectele la care ne așteptăm. Însă avem semnale pozitive din partea celor tineri și asta ne bucură!‘, a mai precizat Oreste pentru impact.ro.


„2022 va fi un an dezastruos’

Oreste Teodorescu este de părere că anul 2022 este cel în care vine „nota de plată’ pentru investitorii de pe litoralul românesc. Din persepectiva acestuia, povestea turismului la Marea Neagră ar putea continua numai prin adoptarea unei noi strategii.

„De 30 de ani stagnăm cu treburile pe Litoralul românesc. Așa că în acest an a venit nota de plată. Sincer, o cam aștept personal de ceva vreme. Și nu numai eu! 2022 va fi un an dezastruos pentru cei mai mulți dintre investitorii de la malul Mării Negre. Turistul român vrea altceva și va trebui să ne regândim strategia. Altfel mă tem că ar putea fi și mai rău, iar chestia asta nu-și dorește nimeni. Am primit mai multe semnale pe această temă din partea sa și le-am cam ignorat. E un final de etapă, asta e cert!’, a adăugat acesta potrivit sursei citate.


De ce a renunțat Oreste Teodorescu la televiziune

Prezentatorul a dezvăluit motivele pentru care a renunțat la cariera în televiziune. Acesta a susținut că nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu cei aflați la cârma televiziunilor.


„În ceea ce mă privește, legătura mea cu televiziunea a fost un mariaj prea lung. Între 1994 și 2021 am fost în serviciul ei, așa că am decis de câteva luni bune că a venit și vremea în care să mă autopropun la pensie, ca să zic așa. În plus, în ultimii ani s-au schimbat foarte tare și patronii televiziunilor și nu am reușit să mai găsesc un numitor comun cu cei mai mulți dintre aceștia. Iată de ce cred că legătura mea cu televiziune s-a încheiat!’, a conchis acesta.

Sursa foto: Facebook & Captură video