Cu ce se ocupă Lucian Viziru de când s-a mutat în România: „M-am apucat de...”. Speră să facă primul milion de euro

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se ocupă Lucian Viziru de când s-a mutat în România. În primăvara acestui an, actorul și familia lui s-au întors în țara natală, după șapte ani în care au locuit în Germania. La acea vreme, acesta a susținut că nu se mai regăsea în ceea ce făcea și că ajunsese să se plafoneze. Într-un interviu recent, Lucian Viziru a vorbit despre proiectele în care este implicat în această perioadă, susținând că nu a fost nevoit să o ia „de la zero'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, fiind recunoscut pentru rolurile sale din telenovelele „Lacrimi de iubire', „Iubire ca în filme', „Regina', dar și din filmele „Supraviețuitorul' și „Poker'. În urmă cu șapte ani, actorul a luat decizia de a se muta cu familia în Germania, acolo unde a lucrat ca antrenor de tenis. În primăvara acestui an, fostul solist al trupei Gaz pe Foc a revenit în România, susținând că avea nevoie de noi provocări și oportunități.

lu9lu9

Cu ce se ocupă Lucian Viziru de când s-a mutat în România. Imediat după întoarcerea în țară, actorul a început să posteze mai multe videoclipuri pe Youtube, acolo unde a documentat experiențele prin care a trecut. În prezent, acesta este implicat în mai multe proiecte profesionale, mărturisind că obiectivul său este să devină mai „ambițios' și mai „disciplinat'.

Citește și: Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru:„Sunt convins că…'

Citește și: Gabriela Spanic, „regina telenovelelor”, dezvăluiri șocante în podcastul lui Lucian Viziru:”Au încercat să ne omoare”

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat:„Din motive de sănătate, nu…'

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…'

Cu ce se ocupă Lucian Viziru de când s-a mutat în România

Pe lângă activitatea sa din mediul online, se pare că actorul are și afaceri imobiliare. Mai mult, acesta a fost cooptat în serialul „Clanul', intepretând rolul unui „băiat rău', după cum a mărturisit chiar acesta. Lucian Viziru și-a propus să se relanseze în muzică și a semnat deja un contract cu o casă de discuri.

„Nu cred că se poate spune că am luat-o de la zero, pentru că în ceea ce privește serialul Clanul', de la ProTV, de exemplu, nu a trebuit să dau probe, și nici un contract cu o casă de discuri atât de mare nu cred că am fi putut semna dacă eram necunoscuți

Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie. Din fericire sunt băiatul rău, rolurile pozitive nu mi-au plăcut foarte tare în trecut. Ceea ce făceam în Germania era ok, dar faptul că pot să joc din nou, adică să fac actorie și să am și luxul de a face ceea ce făceam în Germania mi se pare mult mai interesant', a susținut actorul, potrivit ciao.ro.

„Vom mai scoate multe piese'

Lucian Viziru și-a propus să lanseze mai multe melodii în perioada următoare. La 30 de ani de la lansare, trupa „Gaz pe foc' revine pe scenă, iar Andra Gogan este printre primii artiști cu care va colabora.

„Cu siguranță vom mai scoate multe piese, pentru că și de cântat mi-a fost dor, iar de curând am semnat un contract cu o casă de discuri care își dorește și ne va susține în sensul ăsta', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Soția lui Lucian Viziru și-a propus să câștige un milion de euro

În urmă cu câteva luni, Ema, soția actorului, susținea că și-a pus în gând să câștige un milion de euro în următorii cinci ani. Aceasta lucrează în imobiliare, susținând că este „mâna dreaptă' a unui investitor grec.

Se pare că Lucian Viziru o susține pe soția lui și își doreste ca aspirațiile ei financiare să devină realitate: „Bineînțeles, de aceea m-am și apucat de imobiliare'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton