Cu ce se ocupă fostul principe Nicolae: "Este al treilea sezon de când am început această activitate"

 Dumba Gabriela
.

Fostul principe Nicolae s-a născut în Elveția, dar de 10 ani locuiește în România, țara căreia îi spune „acasă'. În 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală, de la regele Mihai I al României, bunicul său, dar în 2015 i-a fost retras în urma unui scandal. Fostul principe Nicolae a dezvăluit cu ce se ocupă de câțiva ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul principe Nicolae și-a descoperit pasiunea pentru apicultură, dar pe lângă această activitate mai are și o asociație caritabilă datorită căreia călătorește foarte des prin România, implicat fiind în diverse proiecte pe educație și protecția mediului.

245927105_448238203331792_7041546502118045485_n245927105_448238203331792_7041546502118045485_n

Cu ce se ocupă fostul principe Nicolae

Întrebat dacă el muncește la fel ca mulți alți români, 8 ore pe zi, fostul principe Nicolae a explicat care e activitatea lui.

„Activitatea noastră este focusată pe familie și asociația noastră caritabilă, unde avem proiecte în domeniul educației și al mediului. Pe lângă acest fapt, noi prețuim tradițiile și tezaurul românesc, promovând brandurile românești, portul tradițional, istoria și lucrurile minunate făcute la noi în țară.

Proiectele Asociației Principele Nicolae sunt „Codrii de Mâine', care are ca scop plantarea unui milion de arbori în zone afectate de alunecări de teren, și „Istoria Regalității în Școli', prin care vizitez școli și licee din România și mă întâlnesc cu tineri pentru a le povesti un capitol important din istoria acestei țări', a spus fostul principe Nicolae pentru revista OK! magazine.

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol. Meniul care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme în doar o lună: „Nu am timp să fac mișcare’

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: „Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: Mihai Albu a împlinit 60 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica lui: „Cea mai mare bucurie'

Fostul principe Nicolae, pasionat de apicultură

Pe lângă munca în asociație, fostul principe Nicolae e apicultor. Acum, el așteaptă recolta de miere.

„Este al treilea sezon de când am început această activitate și am învățat foarte mult pe parcurs, cunoscând importanța albinelor.

Faptul că am întâlnit foarte mulți apicultori în călătoriile mele prin România mi-a stârnit o curiozitate și am început să cercetez și să pun întrebări și așa s-a născut o nouă pasiune. Abia aștept recolta din acest an', a mai spus el.

Fostul principe Nicolae se consideră român

Născut în Elveția, fostul principe Nicolae a copilărit în Marea Britanie și locuiește în România de zece ani, timp în care a învățat să iubească limba română și tradițiile românești.

„În primul rând, m-am născut în Elveția, am copilărit în Marea Britanie și locuiesc în România de zece ani, timp în care am învățat limba română și am cutreierat multe cărări din această țară, stând de vorbă cu diverși oameni, lucru care m-a ajutat să-i înțeleg mai bine.

Limba română este o limbă foarte grea și încă nu stăpânesc gramatica foarte bine, dar sunt perseverent și îmi doresc foarte mult să o cunosc la perfecție.

Ca să cunoști un popor, limba este foarte importantă, iar eu m-am îndrăgostit de poporul român și de țara noastră. Mă consider român și sunt mândru de această țară. Aici sunt acasă, aici este familia mea', a mai spus fostul principe Nicolae.

foto: Facebook Nicolae al Romaniai

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton