Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Ralucăi Bădulescu. La 26 de ani, Rareș este medic: „Nu mă bag peste deciziile lui”

.

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Ralucăi Bădulescu. După divorțul de Florin Stamin, vedeta a anunțat că iubește din nou și a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei. Acum, jurata de la Bravo, ai stil! a dezvăluit ce meserie are Rareș, susținând că acesta nu este medic estetician, așa cum s-a speculat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii iunie, Raluca Bădulescu a anunțat divorțul de Florin Stamin. Căsnicia celor doi a durat 13 ani, iar vedeta de la Kanal D a susținut că vor rămâne conectați pentru totdeauna. La două luni de la divorț, Raluca Bădulescu a anunțat că are un nou partener de viață și a vorbit deschis despre perioada pe care o traversează. Acum, aceasta a oferit explicații referitoare la meseria lui Rareș, subliniind faptul că iubitul ei nu este medic estetician.

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Ralucăi Bădulescu. Vedeta a mărturisit că trăiește o perioadă extrem de frumoasă, având alături „un tip absolutamente fantastic’. Iată ce ocupație are Rareș, actualul iubit al juratei de la Bravo, ai stil!


Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în realitate și cât de mult a slăbit.A venit la VIVA! Influencers Party 2022 în pantaloni scurți

Citește și: Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței:„Eu le vreau pe toate’

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct’:„Sunt sigură că o să vă placă’

Citește și: David Popovici împlinește astăzi 18 ani. Ce mesaj special a primit, de majorat:„Îți mulțumim pentru toate…’

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Ralucăi Bădulescu


Vedeta a explicat că Rareș nu este medic estetician, ci medic anatomopatolog. Un anatomopatolog este un medic specializat in anatomie patologică, specialitatea de laborator care ajută medicul oncolog în stabilirea tratamentului corect.

„Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!’, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit cancan.ro.


„Sunt într-o perioadă foarte frumoasă’

Raluca Bădulescu a vorbit despre sentimentele care o încearcă în această perioadă. Aceasta a susținut că se simte extraordinar și că experiențele din viața ei își urmează parcursul firesc și se întâmplă la momentul potrivit.


„Sunt într-o perioadă foarte frumoasă, dar ce să spun mai mult de atât? Dacă m-a lovit pe mine la 40 și… Eu am «48, going on 28», haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! Cum adică tu crezi că nu te mai lovește la 25? Ești atât de tânăr, că o să te mai lovească dragostea de nu știu câte ori în viața asta, o să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este! N-o să mai vii aici să mă întrebi pe mine, o să fii ocupat cu gagică-ta acasă! (…)


Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine. Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love» și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!’, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook