Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană: „S-a acreditat în studii de...”

.

Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană. În luna august, fiica politicianului și partenerul ei, Garrett Cayton, au organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia. Căsătoria celor doi va avea loc în Italia și este programată pentru anul viitor. Recent, Mihaela Geoană a făcut câteva declarații despre profesia fiicei sale, susținând că Ana a început un nou proiect în domeniul nutriției. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ana Geoană trăiește o poveste de dragoste cu Garett Cayton, un tânăr american pe care l-a cunoscut la facultate. În luna august a acestui an, cei doi tineri au organizat o petrecere de logodnă în Mogoșoaia, avându-i alături pe membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Anul viitor, proaspeții logodnici vor avea parte de o nuntă fastuoasă, evenimentul urmând să aibă loc în Veneția. Recent, mama viitoarei mirese a făcut câteva dezvăluiri despre meseria Anei, mândră fiind de realizările pe care le-a avut până în prezent.


Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană. În prezent, fiica politicianului și viitorul ei soț locuiesc și muncesc în Los Angeles. Garret lucrează în afacerea familiei, în timp ce Ana și-a pus bazele propriei afaceri. Potrivit Mihaelei Geoană, se pare că tânăra a obșinut o acreditare în domeniul welness și lucrează la un nou proiect.


Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă:'România este mai mult decât o destinație de vacanță'

Citește și: Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu viitorul soț al fiicei sale:„Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că…’

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Citește și: Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe:„Eram timidă și…’


Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană

Soția lui Mircea Geoană a susținut că fiica ei este nutriționist și ajută oamenii cu care lucrează să-și schimbe stilul de viață. În prezent, Ana se ocupă de un proiect legat de sănătate și a avut ocazia să colaboreze cu Anastasia Soare, fondatoarea companiei „Anastasia Beverly Hills’.

„Ana a făcut un interviu cu Anastasia Soare… A început un proiect de viață sănătoasă! Este coach, antrenor, s-a acreditat în studii de nutriție și de pilates și chiar are niște testimoniale… Unul este de la primul ei client și este atât de drăguț, spune că i-a schimbat viața. Nu face dietă, dar îți programează sau te îndrumă să îți schimbi niște obiceiuri astfel încât să îți schimbi stilul de viață’,  a povestit Mihaela Geoană la Prima TV.


Mihaela Geoană, despre ginerele ei

Soția politicianului a povestit cu a decurs petrecerea de logodnă a fiicei sale, desfășurată în această vara, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia. Se pare că atât ea, cât și Mircea Geoană au o impresie foarte bună despre ginerele lor.


„Ana s-a logodit și suntem foarte fericiți! Nunta o fac părinții băiatului, căci noi am făcut logodna. Nu va fi în România.  O să vedem alte tradiții și o să ne bucurăm împreună. Logodna a fost în România, au dansat hore, românești, macedonești, s-au simțit cu toții extraordinar. Au învățat hore, au băut shoturi de țuică, lor le plac shoturile, am zis să le arătăm și țuica noastră…Cel mai important e că Ana e fericită. Prietenul ei , un coleg de facultate al ei, este extraordinar de bun, ne place și nouă. E excepțional’, i-a declarat Mihaela Geoană lui Cristi Brancu atunci când a fost la emisiunea Exclusiv VIP.

Sursa foto: Facebook