Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu: „Ar râde lumea de mine, dar...”

.

Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu. Când s-a îndrăgostit Irinel Columbeanu de Monica Gabor, aceasta era elevă, dar vârsta nu a contat și nici faptul că arăta ca un topmodel. Fostul milionar de la Izvorani spune că altceva l-a determinat să înceapă o relație cu eleva Gabor Monica și anume carnetul ei de note. În ciuda percepției publice, Monica era o elevă care învăța foarte bine, spune acum Irinel Columbeanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu. Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți. Cei doi au devenit părinți în 2007, vedeta a născut o fetiță, pe Irina Columbeanu, care acum are 14 ani. Din păcate, divorțul a venit în 2011, după doar cinci ani de căsnicie.

Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu


Irinel Columbeanu povestea în cartea sa cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, pe Monica Gabor, care e stabilită în America.

Columbeanu a dezvăluit recent că nu doar frumusețea Monicăi Gabor l-a făcut să se îndrăgostească de ea, ci și faptul că era o elevă extraordinară. Tânăra avea numai note de 10, fapt care l-a impresionat, la vremea aceea nu doar pe el, ci și pe nașul lor. 

„Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el.


Avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine.

Dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r. atunci când a decis să aibă o relație cu Monica Gabor)’, a declarat Irinel Columbeanu pentru o emisiune TV.

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin: „Eram de o pudoare exacerbată

Citește și: Dorian Popa își face implant de păr. A mai trecut prin două astfel de proceduri, în trecut: „O să mai…


Citește și: De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor:„Avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil

Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Acum ceva timp, fostul milionar de la Izvorani a făcut public un pasaj din volumul doi al cărții sale, pasaj în care descrie prima întâlnire cu Monica.

„Se întâmpla în seara zilei de 13 iulie 2005.

Ea se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă, cu celelalte fete de la Transilvania Fashion, ca să-și facă poze pentru catalogul ei ca manechin la studioul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile.


Acolo s-au văzut cei doi, în aceeași seară ea mergând și la vila de la Izvorani a afaceristului. „Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde.


Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă’, povestește Irinel Columbeanu în volumul doi al cărții sale.