Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Medicii i-au scos lama înfiptă în sân: „Mi-au salvat copilul”

.

Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Miercuri seara, fiica Clejanilor a trăit un coșmar, după ce a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat necunoscut. Acum, Fulgy și de Viorica de la Clejani au publicat imagini cu lama folosită de agresor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Margherita a fost atacată de un agresor care se plimba cu trotineta. Acesta a încercat în aceeași zi să înjunghie și o altă femeie. În urma incidentului, artista a ajuns de urgență la spitalul Universitar din Capitală, acolo unde i-a fost îndepărtată lama înfiptă în sân. Din fericire, aceasta s-a ales cu o rană superficială și este în afara oricărui pericol. Viorica de la Clejani a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare, în timp ce Fulgy l-a amenințat pe atacator.


Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Se pare că atacatorul i-ar fi înfipt vedetei o lamă de bisturiu în zona pieptului, iar tânăra a ajuns de urgență la spital. Iată ce spune mama acesteia despre incidentul de miercuri seara!

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:'Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă'


Citește și: Margherita de la Clejani e una dintre femeile înjunghiate de bărbatul pe trotinetă, în București. Cum se simte acum

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama’

Citește și: Alina Sorescu, la mare, cu fetele ei!În plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, cântăreața arată mai bine ca niciodată!

Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani


Pe contul său de Instagram, Viorica de la Clejani a postat o imagine cu obiectul ascuțit care i-a fost înfipt în sân fiicei sale. Acesta a scris și un mesaj în dreptul fotografiei, adresat celor care nu i-au dorit binele Margăi.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?


Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață’, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.


„Nenorociții nu rămân nepedepsiți’

La rândul său, Fulgy a postat imaginea cu lama folosită de agresor, adresându-i, totodată, un mesaj acestuia.

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ’, a scris Fulgy pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook & Instagram