Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali. Atenție, imagini adorabile!

.

În doar câteva zile, Laura Cosoi va deveni mămică pentru a doua oară și a făcut toate pregătirile necesare pentru ca fetițele să aibă un spațiu de dormit și pentru joacă adorabil. Actrița a optat pentru un stil care să le amintească de vacanța în Bali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

‘Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut. Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am facut un compromis’, a dezvăluit Laura pe blogul personal.


Pentru patul Ritei (2 ani), Laura a renunțat la ideea inițială, a unui ansamblu cu căsuță, și a ales o variantă care să le amintească de Bali.

‘Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali! Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte, are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil așa independent ca Rita’, a explicat Laura. 


Pentru fetița care urmează să vină pe lume cât de curând, Laura a ales un pătuț din ratan. ‘Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic. La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor’, spune Laura.


Laura a comandat un tapet personalizat pentru Rita. ‘Un tapet nu foarte încărcat, pe tema jungle mural, care să te ducă cu gândul la natură, să inspire feminitate, să nu fie încărcat cu multe animale, să nu fie prea copilăresc și să se potrivească cu personalitatea Ritei. Iar cea mai potrivită soluție a fost sa-i creăm un model, dedicat Ritei, care să fie unic, Ritas Jungle’, a dezvăluit Laura.


Laura spune că mobilierul din lemn, frunze de palmier, rafturi din ratan și coșulețe împletite manual aduc ‘o notă boemă, feminină, potrivită pentru camera de fetițe’.

Punctul de atracție, cel puțin pentru Rita, îl reprezintă însă o girafă din pluș, de dimensiuni mari.  


Laura a ținut neapărat ca fetițele ei să aibă în cameră un scăunel alb, care a aparținut bunicii sale. ‘A fost al bunicii mele, când era copil, apoi al mamei, apoi al meu și al Alinei și, iată, acum a ajuns la Rita și la sora ei. Inițial era verde și probabil că a schimbat multe culori de-a lungul atâtor generații, dar mama l-a vopsit în alb. Este un obiect de suflet, de care Rita este tare atașată. Îl va împărți cu surioara ei, cu care sper să aibă o relație la fel de frumoasă cum am eu cu sora mea’, a dezvăluit Laura.


foto: lauracosoi.ro