Cu Adelina Pestrițu despre Zenaida, modă și... tatuaje / EXCLUSIV

.

Ieri seară a avut loc cea mai tare petrecere a toamnei, VIVA! Influencers Party, unde Adelina Pestrițu a fost una dintre cele mai hot și elegante, în același timp, prezențe. Am fost curioși să aflăm detalii despre viața ei actuală și am stat de vorbă cu Adelina despre Zenaida și nu numai… Iată ce ne-a povestit Adelina Pestrițu la VIVA! Influencers Party 2018.

Deși a devenit mămică acum trei luni, Adelina Pestrițu arată spectaculos, iar prezența ei la VIVA! Influencers Party de la la SEVA Lounge a fost una dintre cele mai reușite ale serii. Adelina a reușit, la propriu, să le taie răsuflarea celor prezenți, făcându-se remarcată cu ușurință într-o încăpere în care erau mai bine de 300 de invitați.


Adelina Pestrițu a purtat una dintre cele mai spectaculoase ținute la VIVA! Influencers Party 2018.

„Sunt foarte fericită că pot să influențez oamenii în sens pozitiv’

Adelina Pestrițu la VIVA! Influencers Party 2018 a purtat un costum roșu decoltat și mulat pe corp, pe care l-a accesorizat cu o blană alb-negru și cu o pălărie roșie cu boruri largi, piesa de rezistență a ținutei. Vedeta ne-a vorbit, cu modestie, despre statutul ei de influencer: „Sunt foarte fericită că pot să influențez oamenii în sens pozitiv. Îmi place foarte mult că primesc un feedback din partea oamenilor, îmi spun că mă urmăresc, că îi inspir… Sunt multe femei care s-au tuns scurt după ce eu m-am tuns, acum trei ani, multe femei care au ales să poarte haine pe care eu le-am purtat de-a lungul timpului și multe femei care mi-au spus că le-am ajutat să depășească momente grele din viața lor doar prin faptul că mă văd tot timpul pozitivă și bine dispusă… Și asta înseamnă că, da, influențez oameni. Mă bucur foarte tare’.


Adelina are nu mai puțin de 27 de tatuaje!

Și pentru că Adelina avea la vedere un tatuaj, ne-a ridicat mingea la fileu și am întrebat-o despre numărul lor, știind că vedeta are o adevărată pasiune pentru arta pictată pe piele. Adelina ne-a surprins și de data asta, pentru că ultima oară când am vorbit despre asta avea 17 tatuaje, iar acum numărul lor a crescut cu nu mai puțin de 10… În momentul de față, Adelina are 27 de tatuaje, după cum spune chiar ea, aflate în locuri mai mult sau mai puțin ascunse. Evident, cel mai recent îi este dedicat fetiței sale, Zenaida Maria, și se află la încheietura mâinii, nu întâmplător în locul unde viața pulsează cel mai puternic. O, era să-mi pice fața când am auzit… Credeam că vrei să ți le arăt pe toate, pentru că sunt foarte multe și cred că am rămâne singure, aici, în încăpere’, a glumit Adelina în momentul în care i-am cerut să ne arate cel mai recent tatuaj.


„Cea mai mare împlinire este Zenaida’


Deși viața ei profesională este una în continua dezvoltare și eforturile i-au fost răsplătite din plin, viața Adelinei nu a fost completă până în momentul în care a apărut Zenaida-Maria, fiica ei și a lui Virgil Șteblea: Mi s-a schimbat toată viața. De fapt, eu am o altă viață de când sunt mămică și mă bucur foarte tare că mi-am intrat în acest rol. Este cel mai minunat lucru care putea să mi se întâmple în viața asta. Până acum realizez că am făcut foarte multe lucruri pe partea profesională, dar pe partea personal cea mai mare împlinire este Zenaida’.


Mai multe, în interviul de mai jos!

 

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Foto: Vlad Chirea