Criteriul după care Mirela Vaida și-a ales bona pentru copiii: „Era important să fie...”

.

Criteriul după care Mirela Vaida și-a ales bona pentru copiii săi. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct are o carieră impresionantă și o familie împlinită. Aceasta este căsătorită cu Alexandru Vaida și au împreună 3 copii. De mai bine de 6 ani, Mirela Vaida a apelat la ajutorul unei bone și a dezvăluit care au fost criteriile după care a ales-o pe femeia în grija cărora și-a lăsat fetița și cei doi băieței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De când a devenit mamă pentru a doua oară, responsabilitățile prezentatoarei au crescut considerabil, așa că a decis să angajeze o bonă. După ce a anunțat că dorește să angajeze pe cineva, Mirela Vaida a primit numeroase recomandări și CV-uri. În cele din urmă, aceasta a hotărât să-i acorde o șansă unei tinere din județul Suceava. De 6 ani, aceasta este un real ajutor pentru familia Vaida. Acum, prezentatoarea a dezvăluit motivul pentru care tânăra i-a atras atenția dintre toate celelalte candidate. Iată declarațiile acesteia!


Criteriul după care Mirela Vaida și-a ales bona pentru copiii săi. Pe lângă ajutorul pe care îl primește de la tânăra din Suceava, prezentatoarea de la Antena 1 este sprijinită și de soacra sa. De un an de zile, aceasta a renunțat la viața din Cluj și s-a mutat în București pentru a fi aproape de nepoții săi.

Citește și: Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, în platoul Acces Direct, a fost condamnată.Ce a decis instanța


Citește și: Emily Burghelea, atac la Dani Oțil și Mirela Vaida:'El mi-a făcut avansuri, ea e falsă și duplicitară'

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League:'Pe meserie dă lecții'

Citește și: De ce s-a logodit Bahmu atât de repede cu iubitul din America:'Amândoi avem vieți presărate de…'

Criteriul după care Mirela Vaida și-a ales bona pentru copiii săi


Mirela Vaida a declarat că tânăra care are grijă de copiii săi este din Fălticeni și are experiență în îngrijirea copiilor, aspecte care au contat atunci când a fost angajată. Aceasta are un program de lucru de luni până joi, iar weekendurile și le petrece la ea acasă.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă’, a declarat Mirela Vaida pentru Impact.


„Eram singură cu ei și nu avea cine să mă ajute’

După venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Mirela Vaida a susținut că programul ei devenise extrem de încărcat. Pentru că își dorea să revină cât mai repede în televiziune, aceasta a luat hotărârea să apeleze la ajutorul unei bone.


„Eram acasă, se născuse al doilea copil, Vladimir și căutam o bonă. Eram disperată, pentru că eram singură cu ei și nu avea cine să mă ajute și voiam să mă și întorc la muncă. M-a sunat Bahmuțeanca care avea emisiune atunci, ca să mă întrebe ce mai fac, cum mă descurc. Și ea a zis să dăm anunț la televizor, că poate e cineva care ne aude.

Și mi-au scris o grămadă pe Facebook. Mi-au trimis CV-uri, poze, recomandări și, dintre toate, una singură mi-a atras atenția, pentru că era tânără, că era din Fălticeni și că mai lucrase.


Gata! Hai că o sunăm și să ne întâlnim. Și de atunci au trecut 6 ani’, a adăugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook