Cristina Ţopescu nu era singură pe lume, teoretic: avea doi fraţi vitregi. Cine sunt cei doi băieţi ai lui Cristian Ţopescu

.

S-a vehiculat ideea că regretata Cristina Ţopescu era singură pe lume, că a murit uitată de toţi, că nu avea prieteni, nici familie, pe nimeni apropriat, în afară de câinii pe care îi îngrijea cu atâta dragoste. Realitatea nu este chiar aşa. Jurnalista era foarte apreciată profesional şi iubită ca om, însă o persoană introvertită în ultima vreme şi toţi cei din jurul ei ştiau că mai are perioade în care preferă să stea singură. Şi-a pierdut tatăl în urmă cu aproape doi ani, însă mama ei trăieşte şi are şi doi fraţi vitregi, băieţii lui Cristian Ţopescu din alte relaţii.


Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă pe 12 ianuarie şi se crede că ar fi încetat din viaţă cu mai bine de două săptămâni în urmă, înainte de Revelion. Cei care au cunoscut-o spun, acum, că au încercat să dea de ea, dar Cristina nu le-a răspuns la telefon sau la mesajele de Anul Nou, ceea ce nu-i stătea în caracter.

S-a scris că mama Cristinei, Rodica, locuieşte în Germania, având în vedere povestea din urmă cu 30 de ani, când jurnalista a făcut patru luni de închisoare pentru că a încercat să fugă din ţară la mama ei, care trăia în Germania la vremea aceea. Însă nu, mama Cristinei, prima soţie a lui Cristian Ţopescu locuieşte în Oradea şi cele două s-au văzut în preajma Sărbătorilor de iarnă.


În plus, Cristina
Ţopescu are doi fraţi vitregi cu care avea o legătură bună. Băieţii lui
Cristian Ţopescu, Cristi şi Sebastian, se înţelegeau de minune cu sora lor mai
mare şi nu s-au vehiculat vreodată zvonuri care să contrazică acest fapt.

Cristian Țopescu a
decedat chiar în ziua în care fiul său mijlociu, Cristi, rezultat în urma celei
de-a doua căsniciii, cu Rosemarie, a împlinit vârsta de 42 de ani. Tânărul are,
la rândul său, doi băieţi.

Fratele vitreg cel
mic al Cristinei Țopescu a rezultat în urma căsniciei tatălui lor cu Christel
Ungar, cea care era mai tânără cu 29 de ani decât acesta. S-au căsătorit când
Cristian Țopescu avea 61 de ani, iar Christel 32 și aceasta i-a fost alături
până în ultima clipă. În urma căsniciei cu ea a rezultat Sebastian Felix, în
vârstă de 21 de ani acum. Acesta s-a născut în Capitală, iar din 2017 a devenit
student al Universității din Viena.