Cristina Ţopescu n-a mai apucat să-şi vadă împlinit cel mai mare vis. Avea în plan un proiect de anvergură, despre tatăl ei, pe care l-a iubit enorm!

 Dumba Gabriela
.

A fost una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, un profesionist desăvârşit şi un om bun, care şi-a dedicat mare parte din timp şi, mai ales, din bani, salvării animalelor fără stăpân. Cristina Ţopescu n-a fost niciodată omul care să renunţe la visurile ei, chiar dacă în ultimii ani, i s-au închis multe uşi. Ea mai bătea o dată. Însă, viaţa i-a rezervat un alt final…

646×404-1-6646×404-1-6

Interviuri (ne) convenționale' a fost ultima emisiune Cristinei Ţopescu, la Canal 33, care a avut loc pe 17 decembrie, iar invitații au fost Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu.

Nuami Dinescu a fost una dintre persoanele apropiate regretatei jurnaliste, cea care a reuşit să cunoască omul Cristina Ţopescu, dragostea pentru animale fiind liantul care le-a apropiat. Actriţa a dezvăluit că jurnalista avea un mare vis, acela de a scris o carte pentru copii, pe care n-a mai apucat să-l vadă împlinit.

Atunci, pe 22 decembrie, când a citit o listă cu numele eroilor din 1989 mi-a spus că, într-o zi, o să scrie o carte despre animale pentru copii și știu că am vorbit despre faptul că trebuie să fie cu happy-end, pentru că poveștile triste sunt mai greu de servit copiilor. Făcea lucruri pentru alții: câini, oameni. Nu a zis niciodată nu', nu pot', nu știu'. Hai că mă gândesc și vorbim' spunea. Era generoasă și bună, și blândă, și dedicată, și inimoasă, atentă la fiecare om, la suferința și necazul cuiva', a declarat, pentru Libertatea, Nuami Dinescu.

Totodată, Cristina Ţopescu nu a reuşit să-şi ducă la îndeplinire o altă mare dorinţă.

„Cristina Țopescu nu era omul care să renunțe la visurile ei. De pildă, deși nu a găsit un post de televiziune cu care să bată palma pentru un proiect de suflet, ea se străduia să rămână optimistă, deși suferea. Spera să îl concretizeze totuși în viitorul apropiat: Se lupta de ceva vreme cu un proiect de emisiune în memoria tatălui său, Cristian Țopescu. A mers la multe televiziuni cu această propunere, dar au dus-o cu vorba, alții i-au cerut să aducă sponsori pentru că nu au bani, era extrem de dezamăgită, dar mi-a spus că nu renunță, că într-un fel sau altul într-o zi o va face', a dezvăluit actriţa Nuami Dinescu.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Pe 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse din data de 19 decembrie, iar echipajul de pe Ambulanță a putut doar să constante decesul.

Pentru că a fost găsită în pat, purtând haine de noapte, anchetatorii nu exclud ca jurnalista să fi murit în timpul somnului, în urma unui infarct.

Astăzi, Cristina Ţopescu va fi incinerată.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton