Cristina Sișcanu, reacție dură după ce a fost criticată pentru o filmare romantică alături de Mădălin Ionescu: "Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi..."

.

Face ce face Cristina Șișcanu și este mereu în atenția publică, pe contul ei de socializare iscându-se mici furtuni la fiecare postare. De data asta, vedeta și-a scandalizat o parte dintre fani după ce a postat un filmul unei seri romantice alături de soțul ei. Cristina însă nu a lăsat lucrurile așa!

Recent, Cristina Șișcanu a reușit din nou să-și scandalizeze o parte din fani, care s-au simțit deranjați de un filmuleț postat de vedetă pe contul său de socializare, considerat de aceștia mult prea intim pentru a fi lansat în eter. Pe scurt, cei doi, aflați la mare, au postat un filmuleț cu o discuție de cuplu destul de incitantă, după ce fiica lor, Petra, a mers la culcare… Unii au acuzat-o că era beată, alții că nu are pic de jenă sau că se simte că a fost puțin forțat.


„Ca de fiecare dată, se nasc tot felul de comentarii

Cristina Șișcanu nu s-a lăsat deloc intimidată de acuzele fanilor de pe contul de socializare – cu care a mai avut meciuri și altădată, cele mai aprinse legate de faptul că soția lui Mădălin Ionescu susține alăptatul în public – și, sătulă de replicile lor usturătoare, le-a dat replica imediat celor care au atacat-o:

„Ca de fiecare dată, se nasc tot felul de comentarii, de critici, deși foarte mulți dintre voi, cei care mă urmăresc, mă apreciați. De exemplu acum, am părul răvășit, nu sunt machiată și am și niște pete de la soare. Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi, cuvinte grele, etc. Nu mă voi lăsa și voi lupta până când voi reuși să schimb mentalități și să învățăm să fim liberi în gândire, toleranți și mult mai împăcați cu noi înșine.'


„Vai, unii îmi spuneau că sunt beată'

„De exemplu, am postat acel filmuleț cu soțul în camera de hotel, la mare, când Petra a adormit… Vai, unii îmi spuneau că sunt beată – total neadevărat. Și, chiar dacă aș fi fost, nu era o problemă, nu este incriminată această stare de lege. Dar nu e cazul, nu beau alcool.'

Eram după o zi foarte obositoare, Petra nu a vrut să doarmă în mașină, în aceeași zi făcusem bagajele, mă trezisem foarte devreme și din cauza asta eram puțin așa… Și eram foarte stresată să nu se trezească Petra, întrucât ni s-a mai întâmplat ca Petra să se culce mai devreme.'


„Mămicile alea perfecte își țin copiii într-un regim de soldat'

„Și spun <> pentru că unele mămici, mămicile alea perfecte, își țin copiii într-un regim de soldat, așa. Nu le învinuiesc, e foarte bine că fac lucrul acesta, mi-ar plăcea și mie ca Petra să aibă un regim din acesta bine pus la punct. Și ea are un regim, doar că este puțin atipic.


Vai, cum de am spus eu că Petra s-a culcat la 11 și este devreme. Da, de la 1 an și ceva, Petra se culcă foarte târziu. Eu nu sunt de părere că trebuie să-i impun copilului niște lucruri în mod obsesiv. Sunt convinsă că de la sine se vor schimba niște lucruri. Ea se culcă foarte târziu, uneori și la ora 1, dar doarme 10-12 ore', a comentat Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.