Cristina Șișcanu, acuzată de fani că o copiază tot mai des pe o altă vedetă

 Alina Dan
.

Situațiile tensionate dintre Cristina Șișcanu și urmăritorii ei de pe site-urile de socializare nu s-au încheiat. După ce a trebuit să țină piept o bună bucată de vreme contestatarelor alăptatului în public, după ce a fost aspru judecată de către admiratorii lui Chrissy Teigen, soția lui John Legend, tot din cauza subiectului delicat al alăptatului, acum s-a trezit că e criticată din nou. 

Cristina Șișcanu o copiază pe Adelina Pestrițu, spun fanii celor două vedete care, de altfel, sunt și bune prietene. Totul a pornit de la o postare de Facebook în care soția lui Mădălin Ionescu părea că se scuză că pe contul ei nu au apărut clasicele fotografii cu bradul de Crăciun. În compensație, a publicat o fotografie din copilărie lângă brad. Ținând în brațe o păpușă foarte populară pe la jumătatea anilor ’80, micuța Cristina s-a accesorizat cu beteală argintie pe post de coroniță.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe


'Ce face Pestrițu, face și Șișcanu', a comentat cineva un pic răutăcios, făcând referire la faptul că, puțin înainte de postarea Cristinei, Adelina publicase, la rândul ei, o fotografie din copilărie.  Soția lui Mădălin Ionescu a venit cu precizări suplimentare: stylingul era foarte popular la vremea la care fusese făcută poza, dovadă fiind o fotografie din copilărie postată de Iulia Albu, în care criticul de modă purta beteală ca accesoriu.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Cristina Șișcanu și controversele

Cristina Șișcanu a creat controverse fără voia sa în repetate rânduri cu postările ei din social media, fie că era vorba de un subiect precum alăptatul în public sau de ținutele alese de aceasta la diverse evenimente importante din viața ei, considerate nepotrivite de internauți.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton