Cristina Șișcanu a promovat alăptatul în public, iar acum a luat o decizie importantă: "Nu e ușor să înțarci un copil la 2 ani și jumătate!"

.

De doi ani și jumătate, de când a devenit mamă, viața Cristinei Șișcanu s-a schimbat complet din toate punctele de vedere. Deși ea și Mădălin Ionescu au mai puțin timp pentru ei, cei doi își doresc să devină din nou părinți. Iată când va fi marele moment!

 


Cristina, cum e viața la 35 de ani?

E frumoasă! Mi se pare cea mai frumoasă perioadă pentru o femeie. La 35 de ani ești încă tânără, dar deja cu o experiență de viață… Este combinația perfectă! Sunt împlinită și cu o perspectivă extraordinară de a construi multe! Pot spune că, până acum, am învățat câteva lecții importante de la viață și știu că, având sănătate și iubire, pot realiza lucruri mărețe.

Mă întreb dacă nu cumva ai vreo veste pentru noi… Ceasul biologic sună din nou?


Eu sper să mai avem un copil. Nu sunt însarcinată acum și mai așteptăm doi ani. Așa ne-am propus.

Petra își mai dorește un frățior sau o surioară? Dar Mădălin?

Da, Petra își dorește. Este topită după finuța Iris și ne spune mereu că vrea un bebeluș și îl roagă pe tati să pună o sămânță în burtica mamei, ca să crească bebelușul. Mădălin vrea și el încă un copil, doar că acum suntem foarte prinși în proiecte profesionale de anvergură. Ne-am construit o companie care se ocupă de crearea și implementarea de campanii de marketing, producții video pentru mediul online și pentru televiziune.


În ce măsură crezi că v-ar schimba viața un al doilea copil?

Ne-ar schimba-o foarte mult! În primul rând, ar trebui să renunț la ideea de a-mi construi un dressing propriu într-o cameră pe care o avem liberă în casă. Glumesc! Cea mai mare schimbare ar fi sub aspectul împlinirii depline în ceea ce mă privește… Îmi imaginez des un tablou de familie cu patru copii de toate vârstele și… Noi toți ne-am mai dori un creț sau o creață!


Chiar, mai alăptezi? Știu că ai făcut-o până recent și nu te-ai jenat să-ți hrănești micuța în public…

Suntem în proces de înțărcare… Nu e ușor să înțarci un copil la vârsta de 2 ani și jumătate, și mai ales pe Petra, care la scurt timp după ce s-a născut și-a pus singură sânul în gură cu mânuțele… de m-am speriat!

De tine, de voi doi mai aveți timp? Definește o seară romantică pentru doi părinți cu copil mic!

De când s-a născut Petra (de doi ani și jumătate), nu am petrecut nicio noapte fără ea… dar urmează să mergem la hotel să dormim din când în când (face parte din procesul de înțărcare), iar Petra va rămâne cu bunica… Bine… hotelul este la două străzi de casa noastră. Până acum, ne-am petrecut momentele romantice mai mult muncind, că… așa cum spuneam și mai sus… noi lucrăm împreună. Printre picături, am reușit să mai mergem la un film sau la restaurant.


Ești mamă, soție, ai jobul perfect… Totuși, îți lipsește televiziunea?

Da. Îmi este dor de televiziune, dar să știi că nu fac ceva foarte diferit față de ce făceam când eram angajată la un post de televiziune. Cei care ne urmăresc văd că eu în continuare prezint emisiuni, fac reportaje pe teren, mă ocup de producție, dar nu sunt pentru TV, ci sunt difuzate în mediul online, care este fascinant! A, și vă anunț în premieră că, în scurt timp, lansez o colecție de haine și de încălțăminte mamă-fiică!