Cristina Ich a fost abandonată de tată în copilărie: "L-am găsit, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a dezvăluit că a fost abandonată de tatăl natural în copilărie, dar era atât de mică atunci când părinții săi au divorțat încât nici nu-i simte lipsa. Cristina Ich a povesit în emisiunea lui Măruță că, în urmă cu câțiva ani, a plecat în străinătate să-l caute pe tatăl ei, l-a și găsit, dar nu au reușit să se întâlnească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich avea doar doi ani atunci când tatăl ei natural a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fiind atât de mică, iubita lui Alex Pițurcă nu și-l amintește deloc pe tatăl ei și nici nu i-a simțit vreodată lipsa din viața ei, însă curiozitatea de a-l întâlni a determinat-o, la un moment dat, să-l caute.

471217471217

Cristina Ich a fost abandonată de tată când avea doi ani

Cristina Ich (35 de ani) a povestit în cadrul unui podcast moderat de Cătălin Măruță cum a fost abandonată de tatăl ei natural pe când era copil.

Ai meu s-au despărțit când eram foarte mică și încă nu conștientizam ce se întâmplă. Este un subiect pe care vreau să-l las în spate. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el.

Practic, nici nu-l cunosc. Nu simt nevoia.

L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Și l-am găsit. Dar m-am răzgândit chiar în ziua în care trebuia să ne vedem. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Și am plecat. Nu eram pregătită.

L-am iertat într-o zi, dar am renunțat să-l mai caut. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută. Tatăl meu vitreg a umplut totul golul.

Tatăl vitreg este un om extraordinar, de o asemenea bunătate… Când l-am întâlnit prima oară, am simțit că este tatăl meu adevărat„, i-a spus Cristina Ich lui Cătălin Măruță.

Până la vârsta de 12 ani, Cristina Ich a fost crescută de mama și bunicii ei și a avut parte de foarte multă dragoste. Ulterior, mama vedetei s-a îndrăgostit, iar Cristina a îndemnat-o să se căsătorească cu acel bărbat, care s-a purtat exemplar cu ea.

„Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească. Este un om deosebit. El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar', a mai spus Cristina.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor:'Nu îmi place să cerșesc milă'

Citește și: Simona Pătruleasa, fascinată de o stațiune de pe litoralul românesc:„Nu-mi venea să cred. A fost fabulos’

Citește și: Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme.La 47 de ani, are o talie de 57 cm, ca un model de podium

Cristina Ich a copilărit la țară, iar mama și bunicii au umplut golul lăsat de tată

Într-un alt interviu, Cristina Ich dezvăluia că a avut o copilărie frumoasă. În perioada aceea a avut parte de un trai modest și a locuit la țară.

Am copilărit la țară. Am crescut alături de mama și de bunicii mei. Mama este o femeie extraordinară de frumoasă și de blândă, care a avut mare grijă de mine. Ea și bunicii mei. Are o poveste pe care eu nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram.

Am încercat de fiecare dată să am familia perfectă. Eu am crescut lângă mama și bunicii mei. Mai târziu, mama s-a căsătorit cu cel pe care îl numesc astăzi tatăl meu. Foarte puțină lume știe lucrul ăsta. Mama s-a căsătorit când aveam eu 12 ani.

Dar am crescut alături de mama. Știi, te aștepți, femeile frumoase, când au un copil, să-l lase singur, știi, pentru că na, sunt curtate.

Mama pe mine nu m-a lăsat niciodată. Am fost cel mai important om din viața ei. Eu am simțit asta. Probabil de asta nu am avut traume și niciun fel de complex la nivel emoțional și nici fizic – a precizat Cristina Ich, în emisiunea Marius Tucă Show'.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton