Cristina Ich, abandonată de tată la vârsta de 2 ani: „El nu m-a cautat niciodată. Știe că sunt cunoscută”

.

Pentru Cristina Ich, viața nu a fost doar lapte și mierea. Aceasta a crescut fără dragostea tatălui ei biologic. Bărbatul a părăsit-o când avea o vârstă fragedă. Ba chiar, vedeta l-a căutat la un moment dat, dorindu-și să-l cunoască, însă s-a răzgândit pe parcurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță. Aici, și-a deschis sufletul și a împărtășit o bucățică din copilăria ei. Vedeta a fost părăsită de tatăl biologic pe când avea doar doi ani. Cristina Ich a dorit, la un moment dat, să-l cunoască, așa că a început să-l caute. Totuși, chiar înainte să se întâlnească cu el, vedeta s-a răzgândit și n-a mai vrut să meargă să-l cunoască pe tatăl ei biologic.


„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută‘, a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online „Acasă la Măruță’.


Citește și: Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH.Ce a decis instanța

Citește și: Romina o critică pe Mellina de la Survivor:„E cea mai perversă din competiție și foarte falsă’

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor.„Am lovit cu toată forța mea’

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat:„Am fost mințită un an de zile’

Cristina Ich, părăsită de tată

Cristina Ich nu a fost privată de o figură
parternă la nesfârșit. Mama aceasteia s-a îndrăgostit de un bărbat pe care
vedeta îl consideră adevăratul ei tată. Până la vârsta de 12 ani, Cristina Ich
a fost crescută doar de mama și bunicii ei.


„Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească. Este un om deosebit. El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar’, a mai spus Cristina Ich.


Numele real al Cristinei Ich

Povestea numelui Cristinei Ich este una foarte sensibilă pentru aceasta și nu a vrut să intre în foarte multe detalii. Cu toate acestea, a recunoscut că urmează să își schimbe numele și în buletin, numele ei real fiind Cristina Micu. Totuși, Cristina a spus că numele ei nu vine din germană și că are o cu totul altă însemnătate.


„Este o poveste atât de lungă și destul de personală. Ar fi singurul lucru pe care eu nu aș vrea să îl explic niciodată. Ich nu înseamnă „eu’ în germană. Hai să nu exagerăm. Nu sunt atât de lipsită de imaginație. E o poveste acolo, dar destul de încărcată pentru mine și aș vrea să trec peste, dar cred eu că numele ăsta mă va ajuta într-un fel, cum m-a ajutat pe partea asta de… Știi că toată lumea mă recunoaște sub numele ăsta și o să scot în curând și propriul meu brand. Numele e mult mai sonor, e mult mai internațional decât dacă aș spune Cristina Micu. Mi-am ales acest nume prin 2009-2010. Atunci m-am prezentat public cu numele ăsta‘, a mai dezvăluit Cristina Ich.

Sursă Foto: Instagram, captură de ecran