Cristina Dochianu a născut, în secret, al patrulea copil. Primele imagini cu fetița

.

Cristina Dochianu a născut, în secret, al patrulea copil! Este vorba despre o fetiță, iar fosta prezentatoare TV a postat pe Instagram primele imagini cu micuța, care are deja câteva luni și pare îmbrăcată în haine de botez. Acum, Cristina Dochianu are grijă de cinci copii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Cristina Dochianu a născut în secret și a ales să dezvăluie că este de patru ori mamă când deja fetița are câteva luni. Însă, fosta vedetă TV are grijă de cinci copii pentru că soțul său mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Cristina Dochianu a născut în secret. Primele imagini cu fetița

Cristina Dochianu, mai exact Cristina Fogarassy, după căsătorie, a renunțat la televiziune în 2016, iar de atunci întreaga ei lume se învârte în jurul copiilor, care, iată că acum sunt 4 la număr.


Fosta știristă a născut, în secret, încă o fetiță!

În 2015, Cristina Dochianu a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar, în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (5 ani). Nicholas a împlinit 3 ani și jumătate luna trecută, iar pe mezina Maria-Evelin Cristina a prezentat-o, pe Instagram, de curând.

Micuța are doar câteva luni și pare îmbrăcată în hăinuțe de botez.

Fostele colege de breaslă, precum Anca Serea sau Raluca Lăzăruț, au felicitat-o imediat pe Cristina și i-au comentat în dreptul imaginii cu mezina familiei.


Citește și: Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor:„Am să investesc în…/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut vâlvă cu o postare, în mediul online: „Vine bebe 3′

Citește și: Fostul principe Nicolae și-a botezat fiul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia!Imagini emoționante de la ceremonie

Cristina Dochianu, mamă pentru cinci copii

Cristina Dochianu și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013. S-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. 


După numai patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță.

Afaceristul Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit o dată, fosta sotie, Andreea, dăruindu-i un băietel. Cei doi au divorțat în anul 2012, potrivit libertateapentrufemei.ro.


Cristina s-a retras de pe micul ecran în 2016. Cristina Dochianua avut, timp de mai multi ani, o relatie cu Radu, componentul trupei Crush, cel care canta alaturi de Alexandra Ungureanu.