Cristina și Denis Ștefan se gândesc la al treilea copil: „Ar însemna să facem alte schimbări”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina și Denis Ștefan se gândesc la al treilea copil. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au împreună două fetițe: Delia și Dominique. Aceștia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar, recent, au vorbit despre schimbările care s-au produs în viața lor de când au devenit părinți pentru a doua oară. Cristina și Denis Ștefan visează să se mute într-un conac și își imaginează viața în formula de cinci. Iată ce planuri au cei doi soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Denis Ștefan se pot declara împliniți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Amândoi au cariere de invidiat și au construit o familie superbă. Din 2019, aceștia s-au mutat într-o casă aflată în afara Bucureștiului și trăiesc o viață liniștită, departe de agitația urbană. Denis Ștefan este un mare iubitor de cai și și-a transformat pasiunea în carieră. Din 2004, acesta și-a descoperit vocația în dresajul cailor, iar de atunci a participat la numeroase competiții și a organizat diferite workshop-uri și demonstrații ecvestre. În 2012, actorul a lansat un program dedicat iubitorilor de cai.

denis-stefan-1-2denis-stefan-1-2

Actorul revine pe marele ecran, într-o postură inedită. Acesta va interpreta rolul marelui voievod Mihai Viteazul și va juca alături de Maia Morgenstern, care va interpreta rolul mamei sale. În ceea ce privește viața privată, Cristina și Denis Ștefan se gândesc la al treilea copil.

Citește și: Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii:„Plâng, mă descarc, și-mi revin'

Citește și: Bebelușa Cristina și Denis Ștefan și-au creștinat cea de-a doua fiica.Primele imagini de la botez

Citește și: Culiță Sterp a fost jefuit. Ce s-a întâmplat cu seiful din casa mamei Geta:”Era o sumă uriașă”

Citește și: Cristian Boureanu, sancționat cu 63.000 de lei, după incidentul din Mamaia. A condus beat un ATV și a rănit o persoană 

Cristina și Denis Ștefan se gândesc la al treilea copil

Într-un interviu recent, Cristina Ștefan a vorbit despre ideea de mai aduce pe lume un copil. În urmă cu mai mult timp, actorul a fost invitat la podcastul lui Lucian Viziru, unde a susținut că și-ar mai dori un băiat.

La rândul său, soția actorului este receptivă cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, fosta „bebelușă' de ala Cronica Cârcotașilor a subliniat că venirea pe lumea a celui de-al treilea copil ar însemna mutarea într-o altă locuință.

„A, da, ştiu asta. (zâmbeşte) Eu nu zic nu, dar acum mi-e ok aşa. Ar însemna să facem alte schimbări, să ne mutăm iar. Şi, acum, la al doilea copil, am ajutor, pentru că programul şi nevoile lor sunt foarte diferite. Uneori, suntem depăşiţi de situaţie. Avem noroc cu Mădălina, prietena mea cea mai bună din copilărie, care este bonă şi a acceptat să vină tocmai în afara Bucureştiului să ne ajute', a susținut Cristina Ștefan, potrivit okmagazine.ro.

„Visăm să ne mutăm la un conac'

Cei doi soți au vorbit și despre planurile de viitor. Aceștia au susținut că și-ar dori să se mute într-un loc care să le ofere libertate cailor. Cristina Ștefan visează ca acel loc să fie un conac, special amenajat pentru activități ecvestre.

„Dar visăm să ne mutăm la un conac, făcut special pentru cai', a spus soția actorului.

„Poate, cine ştie? Mai aşteptăm câţiva ani. Vrem să avem o fermă la care să putem ţine caii în libertate, să poată să-i hrănească Cristina cu câte un morcov de la fereastra bucătăriei… (zâmbeşte) Şi cu pisici, câini, cu de toate', a adăugat Denis Ștefan.

„Lumea îl percepea pe Denis Ştefan ca pe băiatul ăla romantic'

Denis Ștefan a susținut că rolul pe care îl interpretează în pelicula ce urmărește povestea Unirii a însemnat o revenire în lumea actoriei. Acesta a mărturisit că, în ultimii ani, a fost perceput drept „băiatul romantic, cu caii'.

„La momentul ăsta, cred că am deschis nişte uşi, şi-a mai amintit lumea de mine. În ultimii ani, lumea îl percepea pe Denis Ştefan ca pe băiatul ăla romantic, cu caii. Dar un actor face mai mult decât asta, are mai multe roluri. Eu am în portofoliu şi alte personaje, unele mai dure, pentru care m-am ras şi în cap – cât a mai plâns Delia când m-a văzut că m-am tuns! Aşa că aştept şi oferte de bad boy, dacă e cazul', a susținut Denis Ștefan.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton