Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Acum două luni, cunoscuta actrița și partenerul ei de viață anunțau că au decis să meargă pe drumuri separate, după doi ani de relație. Recent, cei doi s-au întâlnit, însă Cristina Cioran nu s-a lăsat convinsă că o împăcare ar mai fi posibilă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. După separarea de Alex Dobrescu, Cristina Cioran a susținut că relația este „prea deteriorată' pentru a se mai reface. Actrița nu crede într-o împăcare și a mărturisit că a avea o nouă relație nu se numără printre prioritărțile ei. În urmă cu puțin timp, cei doi au avut o întâlnire față-n față și, deși au revenit la sentimente mai bune, se pare că frumoasa actriță încă nu este pregătită să-i mai dea o șansă tatălui fiicei sale.

cri9cri9

Actrița a devenit mamă în vara anului 2021, iar în luna noiembrie a anunțat despărțirea de partenerul ei. Cei doi formau un cuplu de aproximativ doi ani, iar, la vremea respectivă, susțineau că se pregătesc să devină soț și soție.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran:'M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată'

Citește și: „Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant”.Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Citește și: De ce a divorțat Alin Oprea la mulți ani după ce au apărut problemele în căsnicie:”Peste aceste fapte eu, personal, nu am putut trece”

Citește și: Daniel Nuță, despre serialul Netflix în care joacă rolul lui Vlad Țepeș:”Toate secvențele pe care le-am filmat au fost extraordinare”

Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Potrivit spuselor actriței, întâlnirea cu Alex Dobrescu a condus la rezolvarea unor probleme dintre ei. Cu toate acestea, Cristina Cioran își menține poziția, susținând că relația nu poate fi reparată și că nu este dispusă să facă compromisuri doar de „dragul copilului'.

„Uneori o vede. Ne-am întâlnit zilele trecute. Exclus să ne împăcăm. El își dorește, dar nu e cazul. Nu există de dragul copilului', a declarat actrița, potrivit impact.ro.

În prezent, aceasta locuiește cu micuța Ema în chirie, într-un apartament din București: „Deocamdată stăm cu chirie, încă nu am în plan să cumpăr ceva'.

„Voi relua să țin acel regim'

În perioada sărbătorilor de iarnă, Cristina Cioran a renunțat la regimul care a ajutat-o să slăbească după naștere. Acum, aceasta susține că este pregătită să-și reia dieta, deși nu a acumulat prea multe kilograme în plus.

„Voi relua să țin acel regim, acum după sărbători. Pentru că am mâncat cam tot ce am vrut, ca toată lumea. M-am îngrășat însă doar un kilogram, două, în câteva zile se elimină', a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Actrița a renunțat la afacerea cu haine

În perioada cât formau un cuplu, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se ocupau de două magazine de haine din centrul Capitalei. Deși acestea erau pe numele fostului iubit al actriței, aceasta a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerii.

Cei doi foști parteneri se ocupau de tiparele hainelor și, de nu puține ori, actrița era cea care le cosea. După despărțire, aceasta a renunțat la afacerea respectivă și a susținut că își va căuta un loc de muncă în vara acestui an. În prezent, acesta lucrează la un centru cultural.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton