Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani: "Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!"

.

Însărcinată la aproape 44 de ani, Cristina Cioran a avut emoții mari în primul trimestru și s-a temut să nu piardă copilul pe care și-l dorește atât de mult. Actrița știa că pentru una din patru femei există riscul să piardă sarcina și se ruga tot timpul să nu fie ea cea cu probleme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran este cum nu se poate mai fericită. Spune că de multe ori s-a visat cu un bebeluș în frațe și spera ca până la urmă să fie și ea mamă, dar nu credea că se va întâmpla atât de repede, după doar câteva luni de relație cu noul ei iubit. Miracolul s-a întâmplat însă și actrița care împlinește 44 de ani în vara asta abia așteaptă să-și țină în brațe primul copil.


Cristina Cioran a anunțat că e tocmai ce a intrat în luna a patra, iar momentan nu a mers la ecograf pentru a afla sexul bebelușului care va veni pe lune la sfârșitul acestei veri.

‘Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestru doi, în patru luni (…) Eu am rău de mișcare așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agrvează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară deși îmi plăcea foarte mult înainte’, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.


Cristina Cioran a mărturisit că i-a fost foarte teamă în primele săptămâni de sarcină, atunci când există cel mai mare risc de a pierde copilul. Din fericire, a trecut acea perioadă riscantă și totul este bine până acum.

‘Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.’, a mai spus Cristina Cioran.


Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul:„Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin:„Să se bată singură, în oglindă

Citește și: Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut:’Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane’/ EXCLUSIV


„Ne-am dorit foarte mult un copil!'

După ce s-a despărțit de Traian Văduva înainte de nuntă, după 10 ani de relație, Cristina Cioran a cunoscut un alt bărbat și de 7 luni este cea mai fericită. Dragostea lor este acum încununată de un copil, care va veni pe lume în această toamnă.

Cristina Cioran spune că primele simptome au apărut când era la birou
și și-a făcut un test de sarcină. Era deja în luna a patra. „Eram
la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte
tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă
ne-am pregătit.


E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc., a spus ea în direct la „Vorbește lumea.

Vedeta a mai amintit că medicul i-a făcut câteva recomandări: „Acum fac un tratament cu hormoni pentru ca e indicat. Totul la recomandarea medicului meu, a mai spus viitoarea mamă.


De ce s-au despărțit Cristina Cioran și Traian Văduva, înainte de nuntă

Inițial s-a scris că Traian a fost cel care a părăsit-o, dar Cristina a infirmat aceste speculații. Spune că niciunul dintre ei nu-și mai dorea relația și acum amândoi sunt fericiți cu alte persoane.

„Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect pentru familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit.


La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire. 


Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o
petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era
finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din
momentul în care ea a început. 

Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum
sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum
încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am
cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost
un moment în care ne-am completat.
„, spunea Cristina Cioran în urmă cu trei luni.