Fetița Cristinei Cioran a împlinit azi 1 an: "Îți mulțumesc pentru faptul că..."

.

Cristina Cioran i-a făcut o declarație emoționantă fiicei ei, în ziua în care Ema a împlinit un an. Micuța se năștea prematur în urmă cu un an, când avea doar șapte luni, dar a demonstrat tuturor că este o luptătoare și a trecut peste toate greutățile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Viața micuței Ema a fost pusă în pericol acum un an, când a venit pe lume înainte de vreme. Dar a trecut peste toate greutățile și după două luni petrecute în spital, timp în care Cristina Cioran s-a rugat pentru viața ei, fetița este bine, sănătoasă, și azi împlinește un an.

Cristina Cioran, declarație emoționantă în ziua în care fiica ei a împlinit un an


Cristina Cioran a trecut prin clipe foarte grele acum un an, când a născut prematur și a fost nevoită să se externeze și să o lase pe fiica ei în spital. Astăzi, mai fericită ca niciodată, Cristina o sărbătorește pe micuța Ema, care a împlinit un an.

‘Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător!
La mulți ani, iubita mea fetiță minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai rabdare cu mine! ❤️’, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție


Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…

Cristina Cioran și-a botezat fiica la 10 luni

Ziua de 28 mai a fost una extrem de specială pentru Cristina Cioran și partenerul ei, Alex Dobrescu. Cei doi îndrăgostiți și-au creștinat fetița, pe micuța Ema.

Părinții au fost emoționați în timpul slujbei, însă micuța Ema a fost extrem de curajoasă și de curioasă de tot ce se întâmpla în jurul ei. La puțin timp după, mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii le-au apreciat imediat.


Unde mai pui faptul că fetița a avut trei perechi de nași și a strălucit la propriu în ziua cea mare?! Fetița Cristinei Cioran a purtat o rochiță roz și niște săndăluțe de aceeași culoare, în timp ce mama a optat pentru două ținute, o rochie albă, până la genunchi, și o pereche de pantofi nude, dar și una roșie, la care a asortat și o coroniță din flori.


De asemenea, și tatăl Emei a avut două ținute, costum pentru prima parte a zilei și ceva mai lejer pentru seara.

Pe contul său de socializare, Cristina a scris că și-a dorit ca botezul să fie într-o perioadă mai călduroasă. De asemenea, a mai oferit și câteva detalii despre momentul creștinării.

La 10 luni si 10 zile, 10kg jumate s a intamplat si botezul Emei! Stiu, o sa ziceti ca e un copil greu! Este! Si ce bine ca este 🤣🤣🤣🤣🤣 o sa ma intrebati de ce asa tarziu? Am vrut sa fie cald , am vrut petrecere sa ne distram si a fost foarte bine!


Am avut o slujba grozava de botez tinuta de dragul nostru Preotul Vasile Ioana, am invatat si inteles multe! Am fost foarte emotionata si Multumesc tuturor care au fost alaturi de noi in aceasta zi atat de importanta pentru noi! La party ne am dezlantuit!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️„, a scris Cristina Cioran, pe contul sau de socializare.