Cristina Cioran a plâns în hohote, în emisiune, în timp ce era citită stenograma convorbirii dintre Alexandra și operatorul de la 112!

.

Teribilele crime din Caracal au impresionat și indignat, în egală măsură, o țară întreagă, care urmărește cu sufletul la gură de zile întregi desfășurarea evenimentelor. Ieri, Cristina Cioran a plâns în hohote, în emisiune, în timp ce era citită stenograma convorbirii dintre Alexandra și operatorul de la 112.

Stenograma convorbirii dintre Alexandra Cumpănașu – dar și varianta audio, care este mult mai teribilă! – și operatorul de la 112 a impresionat ieri o lume întreagă, firul evenimentelor fiind extrem de greu de urmărit, din cauza dramatismului discuției. Ceea ce frapează nu este insistența disperată a fetei de a primi ajutor, ci lipsa totală de empatie a ofițerului de la Serviciul de urgență, care a fost primul, dintr-o lungă listă, care i-a semnat Alexandrei condamnarea la moarte.


Ieri, în timpul emisiunii Acces Direct, la scurt timp după ce Mara Bănică a ănceput să citească stenograma convorbirii dintre Alexandra și ofițerul de la 112, cel de la care tânăra a sperat până în ultima clipă că îi va veni salvarea, Cristina Cioran nu s-a mai putut stăpâni și a început să plângă în hohote.

„Nici nu îmi pot imagina ce a fost în sufletul fetei ăsteia când striga. Și sper totuși să nu ascultăm aceste înregistrări așa cum au fost făcute’, a spus Cristina Cioran, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraz. Din păcate, înregistrările audio au fost făcute deja publice…


Citiți aici stenogramele publicate de Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei de doar 15 ani ucise de monstrul din Caracal!